Ο Κάμερον, ένας Καναδός γεννημένος στο Kapuskasing της Οντ., και γνωστός για τις ταινίες του, όπως ο Τιτανικός και το Avatar , είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Stuff της Νέας Ζηλανδίας ότι σκοπεύει να κάνει τη φάρμα του στη Νότια Wairarapa την κύρια κατοικία της οικογένειάς του.
Ο σκηνοθέτης, ήδη κάτοικος Νέας Ζηλανδίας, είναι ιδιοκτήτης της φάρμας γαλακτοπαραγωγής 1.000 στρεμμάτων από το 2012. Έχει επίσης ιστορία επαγγελματικών δεσμών με το νησιωτικό έθνος, έχοντας συνεργαστεί με το στούντιο οπτικών εφέ Weta Visual στο Avatar , για το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ.
Σύμφωνα με τον Guardian, ο Κάμερον μιλούσε εδώ και πολύ καιρό για τα σχέδιά του να ζήσει στη Νέα Ζηλανδία και η τρέχουσα προεδρία του Τραμπ, την οποία περιέγραψε ως «τρομακτική» και «σαν να βλέπεις ένα τροχαίο ατύχημα ξανά και ξανά», λειτούργησε ως πρόσφατος καταλύτης.
«Το βλέπω σαν μια στροφή από κάθε τι αξιοπρεπές», είπε για την κυβέρνηση Τραμπ. «Η Αμερική δεν υποστηρίζει τίποτα αν δεν στέκεται για αυτό που υποστήριζε ιστορικά».
Ενώ ο Κάμερον λέει ότι δεν αισθάνεται απαραίτητα πιο ασφαλής στη Νέα Ζηλανδία από ό,τι στις ΗΠΑ, προτιμά τον τρόπο λειτουργίας των ρεπορτάζ της χώρας, λέγοντας ότι παρέχει μια ευπρόσδεκτη απόδραση από τον βαρύ κύκλο ειδήσεων της Αμερικής.
«Υπάρχει κάτι ωραίο με τα καταστήματα της Νέας Ζηλανδίας — τουλάχιστον θα βάλουν [ιστορίες Τραμπ] στην τρίτη σελίδα… Απλώς δεν θέλω να δω το πρόσωπο αυτού του άντρα πια, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας», εξήγησε.
Το 2023, ο Κάμερον εξέφρασε τα σχέδια να παράγει όλα τα μελλοντικά του έργα στη Νέα Ζηλανδία και να προσλάβει τοπικά ταλέντα και να καλλιεργήσει την κινηματογραφική βιομηχανία της χώρας.
«Μου αρέσει να δουλεύω εδώ. Αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι εδώ», είπε.
photo: pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνεχή μπλακ άουτ στο Κίεβο για ακόμα μία νύχτα, vid
- «The Drama»: To πρώτο τρέιλερ της ταινίας με τους Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον, vid
- Όταν ο Ζελένσκι εμφανιζόταν σε… τηλεοπτικό σόου χορού, vid
- Χατζηδάκης: «Δεν αμφισβητώ ότι ο αγροτικός τομέας έχει προβλήματα»
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Αθώος δηλώνει ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Αλ. Σδούκου: Να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος με ανοιχτούς δρόμους – Μετάβαση στη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη στις πληρωμές
- O Τζόκοβιτς βούτηξε στα παγωμένα νερά της Δανίας εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του, vid
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «δικαίωμα της σιωπής» επικαλέστηκε ο Γ. Ξυλούρης
- Σοφία Εφραίμογλου: Η αγροδιατροφή μπορεί να διεκδικήσει υψηλότερη θέση στις διεθνείς αλυσίδες αξίας
- Ποιούς πολιτικούς απείλησε με αντίποινα ο Τραμπ;
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΡΥΖΙ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΒΟΥΛΗ
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ









