«Δεν θα υπάρξει επιστροφή»! «Συναγερμός» εντός ΗΠΑ εμπρός στον κίνδυνο Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου

«Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη εδώ και σύντομα τα παγκόσμια γεγονότα θα ξεφύγουν εντελώς από τον έλεγχο»

Κάθε νέα μέρα του 2024 φαίνεται να φέρνει κάποιου είδους νέα κλιμάκωση και προς το παρόν οι περισσότεροι Αμερικανοί αγνοούν όλες τις μάχες επειδή όλα συμβαίνουν στην άλλη άκρη του πλανήτη. Αλλά πώς θα νιώθουν όταν οι ΗΠΑ εμπλακούν ενεργά  σε πολλούς πολέμους ταυτόχρονα  και αυτοί οι πόλεμοι επηρεάζουν άμεσα την καθημερινή ζωή στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών; 

Γράφουν ΜΜΕ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

Η ώρα να μιλήσουμε ενάντια στις ανόητες πολιτικές των ηγετών μας είναι πριν ολόκληρος ο κόσμος τυλιχθεί στις φλόγες. Μόλις αρχίσουν να πετούν χιλιάδες βλήματα, θα είναι πολύ αργά.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το συνειδητοποιούν αυτό!

Στην Ταϊβάν σε περίπτωση που η Κίνα εισβάλλει, οι ΗΠΑ και ο «Δράκος» θα βρίσκονται σε πόλεμο.

Την ίδια ώρα, ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή έγινε ακόμα πιο «ενδιαφέρων». Οι ΗΠΑ πλήτουν στόχους στην Υεμένη που συνδέονται με αντάρτες Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν, οι οποίοι εκτοξεύουν δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους στους ναυτιλιακούς δρόμους της Ερυθράς Θάλασσας.

Οι επιθέσεις βαθαίνουν την εμπλοκή των ΗΠΑ στην περιοχή. Τις τελευταίες εβδομάδες, το Πεντάγωνο έχει επιτεθεί σε μαχητές που υποστηρίζονται από το Ιράν στο Ιράκ και την Συρία, οι οποίοι έχουν στοχεύσει τα αμερικανικά στρατεύματα εκεί με επιθέσεις με ρουκέτες.

Εκτός από το ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με πολιτοφυλακές που υποστηρίζονται από το Ιράν στο Ιράκ και την Συρία, τώρα βρισκόμαστε ουσιαστικά σε πόλεμο με τους Χούτι.

Τα χτυπήματα αποτελούν ένδειξη του αυξανόμενου διεθνούς συναγερμού για την απειλή μιας από τις πιο κρίσιμες πλωτές οδούς του κόσμου. Για εβδομάδες, οι ΗΠΑ προσπαθούσαν να αποφύγουν απευθείας χτυπήματα στην Υεμένη λόγω του κινδύνου κλιμάκωσης σε μια περιοχή που ήδη βράζει από ένταση, αλλά οι συνεχιζόμενες επιθέσεις των Χούτι στην διεθνή ναυτιλία ανάγκασαν τον συνασπισμό να δράσει.

Περιττό να πούμε ότι αυτός ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή βρίσκεται ακόμη στα πολύ πρώιμα στάδια. Θα γίνει πολύ χειρότερος.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα γίνει επίσης πολύ χειρότερος, και τις τελευταίες εβδομάδες οι ρωσικές δυνάμεις κερδίζουν σταθερά έδαφος.

Νιώθω τόσο άσχημα για όσους έχουν στρατολογηθεί με το ζόρι να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή. Οι Ρώσοι σφυροκοπούν συνεχώς τις πρώτες γραμμές με όλα τα είδη όπλων, και αυτό περιλαμβάνει τεράστιες βόμβες ολίσθησης  που διαθέτουν τεράστια καταστροφική δύναμη …

Καθώς οι Ουκρανοί χάνουν έδαφος, θα γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι.

Ορισμένοι Ουκρανοί ηγέτες πρότειναν την χρήση όπλων που παρέχονται από τις ΗΠΑ για να χτυπήσουν θέσεις εκτόξευσης πυραύλων εντός της Ρωσίας και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί ότι μια τέτοια κίνηση  θα μπορούσε να προκαλέσει πυρηνική απάντηση …

Ανώτερος σύμμαχος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε ότι τυχόν ουκρανικές επιθέσεις σε θέσεις εκτόξευσης πυραύλων εντός της Ρωσίας με όπλα που προμηθεύονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους διακινδυνεύουν μια πυρηνική απάντηση από την Μόσχα.

Αυτός ο πόλεμος έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.

Κάποια στιγμή κάποιος θα σπρώξει τα πράγματα πολύ μακριά και τότε δεν θα υπάρχει επιστροφή.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί