«Δεν φοβάμαι τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ»! Επικίνδυνοι νέο-κομμουνιστές οδηγούν Γερμανία και Ευρώπη στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ, vid

Πολιτικοί καμικάζι και ακραίοι φασίστες από το σκοτεινό καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας φέρνουν πόλεμο, λέγοντας ψέματα...

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών, δήθεν ειρηνιστής-οικολόγος, Robert Habeck (Bündnis 90/Die Grünen) επέκρινε την ανοιχτή επιστολή μιας ομάδας διανοουμένων και διασημοτήτων προς τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς, η οποία στρέφεται κατά της παράδοσης όπλων στην Ουκρανία και προειδοποιεί για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Την επιστολή, η οποία έχει γίνει πρώτο θέμα στην Γερμανία, σας είχε δώσει αποκλειστικά το ΕΛ – ΕΔΩ!

Μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» την Τετάρτη, ρωτήθηκε ο Χάμπεκ αν φοβόταν πραγματικά έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, απάντησε:

«Όχι, δεν φοβάμαι. Είμαστε σε μια εποχή που μπορείς να έχεις πολλές και διάφορες ανησυχίες. Αλλά ο φόβος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, που ανησυχεί ορισμένους, πηγάζει από τον φόβο ότι η Γερμανία θα γίνει μέρος του πολέμου. Δεν θα συμβεί αυτό. Η Ουκρανία δέχτηκε επίθεση από την Ρωσία και έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Μια χώρα λοιπόν που ασκεί δικαιώματα αυτοάμυνας μπορεί να υποστηριχθεί».

Ο Habeck γεμίζει με ψέματα τον γερμανικό λαό, την ώρα που στην γερμανική Βουλή εκφράζονται ανοιχτά φόβοι για βομβαρδισμού του ίδιου του Βερολίνου!

Υπενθυμίζεται πως στην επιστολή που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, η φεμινίστρια Alice Schwarzer και άλλες προσωπικότητες όπως ο συγγραφέας Martin Walser, ο κοινωνιολόγος Harald Welzer και ο σκηνοθέτης Alexander Kluge έκαναν έκκληση στον Olaf Scholz να μην παραδώσει βαρέα όπλα στην Ουκρανία, είτε άμεσα είτε έμμεσα, καθώς υπάρχει κίνδυνος για επέκταση του πολέμου σε χώρες του ΝΑΤΟ

Σε απάντηση, αρκετοί ακραίοι διεθνιστές διανοούμενοι απηύθυναν αντί-έκκληση προς τον Καγκελάριο Όλαφ Σολτς (SPD) υπέρ των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία, προκειμένου να σβήσουν τις ανησυχίες των ανεξάρτητων ανθρώπων του πνεύματος στην Bundesrepublik!

Την επιστολή υπέγραψαν, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της υπερατλαντικής δεξαμενής σκέψης «Zentrum Liberale Moderne – Κέντρο φιλελεύθερου μοντερνισμού», Ralf Fücks, οι συγγραφείς Daniel Kehlmann, Sascha Lobo, Wladimir Kaminer, Herta Müller και Maxim Biller, πρώην επικεφαλής της κομμουνιστικής Stasi στην Ανατολική Γερμανία στην αρχή εγγράφων Marianne Birthler, η συγγραφέας Eva Menasse, ο εκδότης Springer Mathias Döpfner, ο ιστορικός Hedwig Richter και ο βετεράνος του FDP Gerhart Baum.

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί