«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»!!! Κραυγή διανοουμένων από την Γαλλία για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τι δηλώνουν…

Ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας Michel Houellebecq λέει ότι η Ευρώπη θα «παρασυρθεί» από τη μαζική μετανάστευση, προσθέτοντας ότι ήταν «σοκαρισμένος» που η «μεγάλη αντικατάσταση (των γηγενών πληθυσμών από αλλοδαπούς ή μιγάδες)» αντιμετωπίζεται ως θεωρία συνωμοσίας.

Ο Houellebecq έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Γάλλο φιλόσοφο Michel Onfray.

«Η Μεγάλη Αντικατάσταση, σοκαρίστηκα ότι λέγεται θεωρία. Δεν είναι θεωρία, είναι γεγονός», είπε ο Houellebecq. «Όταν πρόκειται για τη μετανάστευση, κανείς δεν ελέγχει τίποτα, αυτό είναι το όλο πρόβλημα. Η Ευρώπη θα παρασυρθεί από αυτόν τον κατακλυσμό».

Ο Onfray συμφώνησε μαζί του, δηλώνοντας ότι «είναι αντικειμενικό αυτό που δείχνουν τα στοιχεία», σε σχέση με το ζήτημα της μαζικής δημογραφικής αλλαγής.

«Το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας, όπως συχνά τον περιγράφει ο κυρίαρχος Τύπος, είπε ότι η Μεγάλη Αντικατάσταση είναι γεγονός, θα ενισχύσει το ολοένα αυξανόμενο σώμα διανοουμένων, ακαδημαϊκών και πολιτικών που περιγράφουν και καταγγέλουν την Μεγάλη Αντικατάσταση σε δημόσια φόρουμ», παρατηρεί ο John Cody.

Ενώ ο Onfray πιστεύει ότι οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες (πολλοί από τους οποίους είναι μουσουλμάνοι) θα μετατραπούν απλώς σε καταναλωτές όπως όλοι οι άλλοι, ο Houellebecq βλέπει ένα πολύ πιο βίαιο μέλλον/

«Όταν ολόκληρα εδάφη βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών, νομίζω ότι θα γίνουν πράξεις αντίστασης. Θα υπάρξουν επιθέσεις και πυροβολισμοί σε τζαμιά», δήλωσε ο Houellebecq.

photo eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί