Δείτε πως μεταφέρουν μυστικά αλλοδαπούς για να αλώσουν τις ΗΠΑ – Βιάζονται να το κάνουν

Πριν εκλεγεί ο Τραμπ! Η υπερδύναμη θα πέσει πρώτα εκ των έσω…

Το αμερικανικό O’Keefe Media Group (ΟΜΓ) βρέθηκε σε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας με ένα λεωφορείο που μετέφερε παράνομους αλλοδαπούς!

Προσπαθούσε να αποφύγει τους δημοσιογράφους, προκειμένου να καλύψει την μαζική μεταφορά μεταναστών από μεγάλα αεροδρόμια σε προορισμούς σε όλη τις ΗΠΑ, με κίνδυνο να προκληθεί παντού χάος!!!

Η προσπάθειά του O’Keefe να αναφέρει την παράνομων μεταφορά μεταναστών από αυτές τις εγκαταστάσεις αντιμετωπίστηκε με σκληρή αντίσταση από τους οδηγούς λεωφορείων που οδήγησε στην επέμβαση της αστυνομίας του Phoenix.

«Τα μέλη της Συνοριακής Περιπολίας και οι πολίτες δημοσιογράφοι βοήθησαν την O’Keefe Media να εντοπίσει την προέλευση των λεωφορείων στο Κέντρο Επεξεργασίας Nogales και στο μυστικό «Κέντρο Επιβολής του Νόμου» (LEC) ακριβώς κατά μήκος των μεξικανικών συνόρων», έγραψε ο O’Keefe στο X.

Ανέφερε ότι τα λεωφορεία φτάνουν στις εγκαταστάσεις μεταναστών του Φοίνιξ κάθε μία ώρα και αποφάσισε να ακολουθήσει ένα από αυτά πίσω στο διεθνές αεροδρόμιο του Φοίνιξ Σκάι Χάρμπορ.

«Το πρώτο πράγμα που μας συνέβη ήταν το λεωφορείο που σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, ο οδηγός βγήκε και άρχισε να μας τραβήξει βίντεο», ανέφερε.

Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε αργότερα να μπει πίσω από τους δημοσιογράφους σε μια επίδειξη εκφοβισμού και να βγει από και προς τις ράμπες σε μια προσπάθεια να χάσει τους δημοσιογράφους του OMG.

«Αυτός ο οδηγός λεωφορείου αυτή την στιγμή οδηγεί απερίσκεπτα προσπαθώντας να αποφύγει το να αναφέρουμε ότι άφησε τους μετανάστες στο αεροδρόμιο», είπε ο O’Keefe!

Ο οδηγός του λεωφορείου αργότερα αρνήθηκε να ανοίξει τις πόρτες για να αφήσει τους μετανάστες να βγουν ενώ οι δημοσιογράφοι της OMG περίμεναν έξω, και προσπάθησε μάλιστα να μπλοκάρει την κάμερά τους με το χέρι του πριν καλέσει τελικά την αστυνομία.

Καθημερινά, αυτό που συμβαίνει, οδηγεί τις ΗΠΑ σε καταστάσεις χωρίς επιστροφή!!!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί