Χιλιάδες Ισραηλινοί βγήκαν στους δρόμους του Τελ Αβίβ την Κυριακή, καλώντας την κυβέρνηση να καταλήξει σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή των ομήρων που κρατά αυτή την στιγμή η Χαμάς.
Η «Ημέρα Διαταραχής» των διαδηλωτών ξεκίνησε ακριβώς στις 6:29 π.μ., τη στιγμή που η Χαμάς εκτόξευσε τους πρώτους πυραύλους προς το Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.
Εκτός από τις διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ, την Κυριακή οι διαδηλωτές έκλεισαν αυτοκινητόδρομους σε όλη την χώρα, ζητώντας από τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να παραιτηθεί.
Περίπου 120 Ισραηλινοί όμηροι πιστεύεται ότι βρίσκονται ακόμη σε αιχμαλωσία. Πάνω από 100 απελευθερώθηκαν τον Νοέμβριο ως μέρος μιας συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, αλλά οι συνομιλίες έχουν μείνει στάσιμες από τότε.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό φορτηγού – Προκάλεσε ατύχημα και έφυγε
- Εκεί γιόρτασε ο Κάρολος τα γενέθλιά του! Πόσο ετών έγινε
- Δολοφονία Γρίβα: Ελεύθερη υπό όρους η πρώτη από τους 4 αστυνομικούς – Τι υποστήριξε στην απολογία της
- ΕΟΤ: Πολιτιστικές δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην Κίνα
- Θεσσαλονίκη: Ξανά ισόβια στον 25χρονο που σκότωσε 20χρονο το 2021 – Τον είχε καρφώσει με μαχαίρι στην καρδιά
- ΗΠΑ: Chatbot χρησιμοποιήθηκε από Κινέζους χάκερ για να εξαπολύσει μόνο του κυβερνοεπιθέσεις
- Όρμπαν εναντίον Βρυξελλών! «Φουρτούνα» εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Σέρρες: Τρία χρόνια φυλάκιση στους 30 που συμμετείχαν στα επεισόδια στη δομή Σιντικής
- Ανακοίνωση – σοκ από τον David Coverdale: “Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τη σκηνή – Αντίο”
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου









