ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ στην Ευρώπη!!! Η Ρωσία βάζει «ΦΩΤΙΑ» και στο πετρέλαιο

Ώρα ξεσηκωμού των πολιτών και επίσπευση χοντρών εξελίξεων;;;

Θα «ΠΑΓΩΣΕΙ» ολόκληρη η Ευρώπη!!!

Η Ρωσία πρόκειται να αναστείλει τις προμήθειες πετρελαίου και προϊόντων πετρελαίου στα κράτη, τα οποία θα αποφασίσουν να περιορίσουν την τιμή του πετρελαίου!!!

Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

«Εάν επιβάλλουν περιορισμούς στις τιμές, απλώς δεν θα προμηθεύουμε πετρέλαιο και προϊόντα πετρελαίου σε τέτοιες εταιρείες ή κράτη που επιβάλλουν περιορισμούς, καθώς δεν θα εργαστούμε μη ανταγωνιστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Νόβακ επέκρινε επίσης τις προτάσεις για επιβολή περιορισμών στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου ως «εντελώς παράλογες», προσθέτοντας ότι το μέτρο θα μπορούσε να καταστρέψει εντελώς την παγκόσμια αγορά πετρελαίου.

«Παρέμβαση στους μηχανισμούς αγοράς μιας τόσο σημαντικής βιομηχανίας όπως η πετρελαϊκή βιομηχανία, η οποία είναι η πιο σημαντική από την άποψη της διασφάλισης της ενεργειακής ασφάλειας όλου του κόσμου, τέτοιες προσπάθειες θα αποσταθεροποιήσουν μόνο την βιομηχανία πετρελαίου, την αγορά πετρελαίου», είπε σημειώνοντας ότι όσοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοίκαι όχι μόνο καταναλωτές πληρώνουν ήδη υψηλές τιμές για την ενέργεια τώρα, θα καταστραφούν.

«Αυτό θα καταστρέψει πλήρως την αγορά», τόνισε ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός.

Ο χειμώνας που έρχεται θα κρίνει πολλά!!! Θα φτάσει η κατάσταση στα άκρα;;;

Ήρθε η ώρα που οι λαοί της Δύσης θα ξεσηκωθούν κατά των πολιτικών ηγετών τους με την Ρωσία να δυναμώνει όπως γενικά η Ανατολή;;;

Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

photo pexels

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί