Χάος στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ!!! Το πλήθος λεηλάτησε μαγαζιά – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόγευση γενικής κατάρρευσης...

Καταστήματα στην περιοχή Centre City της Φιλαδέλφειας και σε άλλα μέρη της πόλης λεηλατήθηκαν την Τρίτη μετά από εισβολή πλήθους νεαρών σε καταστήματα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Κάποια στιγμή το πλήθος που διέσχιζε το κέντρο της πόλης ήταν περίπου 100 άτομα, είπε ο προσωρινός αστυνομικός επίτροπος Τζον Στάνφορντ.

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο έρχεται η σειρά της Φιλαδέλφειας να ζήσει στιγμές γενικευμένων ταραχών όπου χιλιάδες νεαροί στο κέντρο της πόλης!

Η λεηλασία ξεκίνησε λίγο μετά την ολοκλήρωση των ειρηνικών διαμαρτυριών κατά της απόφασης ενός δικαστή να απορρίψει όλες τις κατηγορίες εναντίον ενός πρώην αστυνομικού της Φιλαδέλφειας, του Μαρκ Ντιάλ, για τον θανατηφόρο πυροβολισμό κατά του 27χρονου Έντι Ιριζάρι στις 14 Αυγούστου, δήλωσαν οι αρχές.

Ο αστυνομικός επίτροπος της πόλης είπε ότι πιστεύει ότι οι ληστές δεν είχαν άμεση σχέση με τις διαδηλώσεις και απλώς βρήκαν την ευκαιρία να το κάνουν.

Η ουσία είναι πως στις ΗΠΑ η έννομη τάξη έχει καταρρεύσει προ πολλού, ειδικά κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης Μπάιντεν.

https://twitter.com/i/status/1706865320626155934

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί