«Χάος» στην Ευρώπη! Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ από την λαίλαπα που μόλις ξεκίνησε

Ξεκίνησε το μεγαλύτερο κύμα παράνομης μετανάστευσης, το οποίο ζητούν οι ίδιοι οι πολιτικοί των χωρών με πρόσχημα την υπογεννητικότητα...

Με πρόσχημα το σημαντικό πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Ευρώπη, καθώς πλέον οι Ευρωπαίοι δεν γεννούν λόγω ακρίβειας, έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο κύμα μετανάστευσης, το οποίο μένει μακριά από τις κάμερες!!!!

Χώρες, όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Σουηδία λένε πως χρειάζονται αλλοδαπούς να μείνουν στα κράτη τους και να δουλέψουν, καθώς υπάρχουν ανάγκες της οικονομίας σε εργατικό δυναμικό. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να καλυφθούν με την μαζική μετανάστευση.

Στην Γερμανία ψηφίστηκε νέος νόμος προσέλκυσης ειδικευμένου εργατικού δυναμικού που πέρασε στην Ομοσπονδιακή Βουλή η τρικομματική κυβέρνηση Σοσιαλδημοκρατών – Πρασίνων – Φιλελευθέρων αντιγράφοντας στοιχεία του μεταναστευτικού μοντέλου του Καναδά.

Ωστόσο, τα μέτρα δεν επαρκούν, εκτιμά η κορυφαία οικονομολόγος, Μόνικα Σνίτσερ – επικεφαλής της ομάδας του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης, των λεγόμενων «πέντε σοφών». Η Γερμανία χρειάζεται πολύ περισσότερους μετανάστες, για να μπορέσει να κρατήσει το σημερινό επίπεδο των εργαζομένων.  «Η Γερμανία χρειάζεται 1,5 εκατομμύριο μετανάστες ετησίως, εάν αφαιρεθούν οι 400.000 που φεύγουν από τη Γερμανία κάθε χρόνο», τονίζει η οικονομολόγος, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ.

Στην Ιταλία, η Giorgia Meloni της Ιταλίας ανοίγει την πόρτα σε περισσότερους εργαζόμενους εκτός ΕΕ!

Αλλά και στην Ελλάδα η κυβέρνηση έχει εκφραστεί θετικά σε σχέση με την «λύση» του δημογραφικού μέσω της μετανάστευσης, ενώ έχουν δρομολογηθεί ήδη συμφωνίες για έλευση εργατών από χώρες της Ασίας!

Δείτε βίντεο από την λαίλαπα που μόλις ξεκίνησε:

Η Λαμπεντούζα, ή κατά τους Έλληνες ναυτικούς Λαμπηδούσα είναι ιταλικό νησί που βρίσκεται μεταξύ της Σικελίας και των ακτών της Τυνησίας. Πρόκειται για την αρχαία νήσο «Λεπάδουσσα», όπως την αναφέρουν ο Στράβων και ο Κλαύδιος Πτολεμαίος, και είναι το μεγαλύτερο, σε έκταση, νησί του συμπλέγματος των Πελαγίων νήσων.

Δείτε την τώρα:

Άλλα βίντεο από Ιταλία:

https://twitter.com/i/status/1678281070981070848

Στοκχόλμη:

Γερμανία, αλλοδαποί εναντίον των Αρχών:

ΒΡΕΤΑΝΙΑ:

ΓΑΛΛΙΑ:

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:

https://twitter.com/i/status/1676579102671642626

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-ANSA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί