Χάος σε ροντέο των ΗΠΑ: Ταύρος πήδηξε πάνω από το φράχτη της αρένας – 4 τραυματίες(vid)

Ένα ροντέο στο Sisters του Όρεγκον συγκλονίστηκε το Σάββατο, όταν ένας ταύρος δραπέτευσε από την αρένα και διέφυγε από το χώρο της εκδήλωσης, αφήνοντας τρία άτομα -- συμπεριλαμβανομένου ενός αναπληρωτή του σερίφη -- τραυματισμένα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμών, σύμφωνα με τις πρώτες βοήθειες.


Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 μ.μ. PT του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τμήματος του αγώνα ιππασίας ταύρου στο Sisters Rodeo. Ο ταύρος, ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση, πήδηξε τον φράκτη της αρένας και βγήκε τρέχοντας μέσα από το γήπεδο και επέστρεψε στις μάνδρες που εκμεταλλεύονται τα ζώα, σύμφωνα με δήλωση της Sisters Rodeo.

Βίντεο από το περιστατικό που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον ταύρο να χτυπά έναν συμμετέχοντα στο ροντέο και να τον σηκώνει από το έδαφος δύο φορές.

Βίντεο ΕΔΩ


Δεν υπήρχαν διαθέσιμες λεπτομέρειες για την τρέχουσα κατάσταση του παρευρισκόμενου.De΄i

«Οι επαγγελματίες της κτηνοτροφίας του Ροντέο ανταποκρίθηκαν γρήγορα για να περιορίσουν τον ταύρο με ασφάλεια», ανέφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης στη δήλωση, προσθέτοντας, «Ασφαλίστηκε δίπλα στις μάνδρες κτηνοτροφίας από τους άντρες μας και τοποθετήθηκε αμέσως σε ένα στύλο».


Ο υπολοχαγός Jayson Janes, με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Deschutes, είπε στο ABC News ότι ο αναπληρωτής του σερίφη υπέστη ελαφρύ τραυματισμό ενώ έτρεχε πίσω από τον ταύρο αφού αυτός διέφυγε. Δεν ήταν σαφές πώς τραυματίστηκε το τρίτο άτομο στη μάχη σώμα με σώμα.

Η ομάδα αθλητικής ιατρικής του Rodeo, το Sisters-Camp Sherman RFPD, το Cloverdale RFPD, το προσωπικό του ροντέο και οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου ανταποκρίθηκαν αμέσως με τις πρώτες βοήθειες και φροντίδα, σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Το Sisters Rodeo συνέχισε με προγραμματισμένες εκδηλώσεις την Κυριακή όπως είχε προγραμματιστεί.

photo: pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί