Οι χρήστες του διαδικτύου βάσισαν τις υποθέσεις τους στην εμφάνιση και το βάδισμα του Πούτιν, υποστηρίζοντας ότι το άτομο που προσγειώθηκε στην Αλάσκα είχε πιο γεμάτα ζυγωματικά και φαινόταν πιο χαρούμενο από τον πραγματικό Ρώσο ηγέτη.
Γράφει ένας στο Χ: «Νομίζω ότι αυτός είναι ο σωσίας του Πούτιν #5. Δεν του μοιάζει ακριβώς. Τα μάγουλά του είναι πιο στρογγυλά και δεν περπατάει με το συνηθισμένο δεξί του χέρι με χαμηλές κινήσεις. Χρησιμοποιεί ένα κλασικό περπάτημα της KGB», έγραψε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. (ΕΔΩ)
Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι ο Πούτιν έχει μια σειρά από σωσίες που κάνουν δημόσιες εμφανίσεις εκ μέρους του.
«Δεν είναι καν ο πραγματικός Πούτιν. Δεν έστειλαν καν τον καλό σωσία, έστειλαν τον «Χαρούμενο Πούτιν», τον σωσία που συνήθως κάνει μικρές δημόσιες εμφανίσεις και πήγε να επισκεφτεί τον Κιμ στη Βόρεια Κορέα», έγραψε ένας χρήστης του X.
Anyone that still doesn't understand that this is Putin's most expendable double is a moron.pic.twitter.com/e64a5ePXdG
— Jay in Kyiv (@JayinKyiv) August 15, 2025
«Όποιος ακόμα δεν καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο πιο αναλώσιμος σωσίας του Πούτιν είναι ηλίθιος», έγραψε ένας άλλος.
«Τα μάγουλά του είναι πολύ έντονα και χαμογελάει υπερβολικά. Φαίνεται ότι προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια του όλη την ώρα», ισχυρίστηκε ένας.«Είναι υπερβολικά ζωηρός. Ο πραγματικός Πούτιν έχει πιο ειλικρινές πρόσωπο, πολύ λίγο συναίσθημα», σχολίασε ένας άλλος.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαραθώνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 8/11 λόγω λαμπαδηδρομίας
- Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε στον αέρα επειδή τον ενοχλούσε παρέα παιδιών!
- Σ. Παπασταύρου: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει την ενεργειακή στρατηγική της ευρύτερης περιοχής»
- Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ επισκέφθηκε την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην κορεατική χερσόνησο
- Κ. Χατζηδάκης: Θα εξηγηθεί το πρόβλημα των ΕΛΤΑ και όπου είναι εφικτό θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις
- Χαλκιδική: Χρηματοδότηση για παρέμβαση ανάπλασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μεγάλη Παναγία
- Τυχαίο; Η βεντέτα στην Κρήτη άνοιξε ξανά θέμα οπλοκατοχής! Τι ειπώθηκε
- Δικαστής μπλόκαρε προσωρινά την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ
- Θ. Κοντογεώργης για ΕΛΤΑ: “Ήταν μια αναγκαία απόφαση” – “Ατυχής ο επικοινωνιακός χειρισμός”
- Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον τον υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας









