Οι κάτοικοι του Bytom, μιας πόλης στη νότια Πολωνία, ανέλαβαν δραστικά μέτρα για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τέσσερις αλλοδαπούς που ήταν ύποπτοι για σεξουαλική επίθεση σε ανηλίκους σε μια τοπική πισίνα, με τι καταγγελίες παιδεραστίας να πληθαίνουν σε όλη την Ευρώπη!!!
Η Πολωνική αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να αποτρέψει μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση, καθώς αγανακτισμένοι γονείς και πολίτες ζήτησαν δικαιοσύνη.
Τα ανησυχητικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου όταν πολλά παιδιά ανέφεραν ανάρμοστη συμπεριφορά από άνδρες ηλικίας 18 και 48 ετών στο δημοτικό κολυμβητήριο στην οδό Βρότσλαβ. Απαντώντας έγκαιρα στις ανησυχητικές αναφορές, επενέβησαν ναυαγοσώστες και η ασφάλεια της πισίνας, ανασύροντας τους υπόπτους από την πισίνα και ειδοποιώντας την τοπική αστυνομία.
Η διοικητής Άννα Λένκεβιτς από το Αρχηγείο της Αστυνομίας της πόλης Μπίτομ επιβεβαίωσε την σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» – Αγωνία σε σχέση με πιθανή απρόβλεπτη αντίδραση της Τεχεράνης
- Ξεκίνησε και διακόπηκε η δίκη των στελεχών της Αρχής Διαφάνειας που έλεγξαν τη σύμβαση 717 για τον σιδηρόδρομο
- Σαουδική Αραβία: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί για επικείμενη επίθεση στην ανατολική πόλη Νταχράν
- Μέση Ανατολή: Περιορισμένος αριθμός πτήσεων, σε εξέλιξη επιχειρήσεις εκκένωσης
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει με σφοδρότητα το Ιράν»
- Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος εκεί ενδέχεται να καθυστερήσει την αποστολή αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία
- Μ. Ανατολή: 24ωρη απεργία της ΠΝΟ στις 5/3 με αίτημα τον άμεσο απεγκλωβισμό των ναυτικών
- Σε πλήρη λειτουργία οι πλατφόρμες για την εγγραφή σε νηπιαγωγεία και δημοτικά
- Συνάντηση Πιερρακάκη με Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Αντόνιο Κόστα και Κριστίν Λαγκάρντ
- ΗΠΑ και Ισραήλ χτύπησαν το κτίριο όπου θα εκλεγόταν ο διάδοχος του Χαμενεΐ, vid









