Ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην Γερμανία! Βουλευτής κατηγορεί την πολυπολιτισμικότητα, vid

Δείτε…

Σε μια σκληρή πρόσφατη ομιλία στην Bundestag, ο Martin Hess, του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Nancy Faeser, την ομοσπονδιακή υπουργό Εσωτερικών και Κοινότητας της Γερμανίας, κατηγορώντας την ότι προεδρεύει μια καταστροφικής πτώσης της εσωτερικής ασφάλειας.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Ο ερασιτεχνισμός της υπουργού, η ανικανότητα και πάνω απ’ όλα η αριστερή-πράσινη-κόκκινη στενομυαλιά της έχουν εξασφαλίσει ότι η Γερμανία είναι περισσότερο επισφαλής απ’ όσο ήταν επί 15 χρόνια.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι πια αποδεκτή και πρέπει τελικά να σταματήσει. Η σύγχρονη κατάσταση όσον αφορά την ασφάλεια δεν είναι τίποτα λιγότερο από σοκαριστική.

Ο αριθμός των βίαιων εγκλημάτων βρίσκεται σε υψηλό όλων των εποχών με πάνω από 214.000 τον χρόνο.

Το ποσοστό των αλλοδαπών υπόπτων εδώ είναι 41,5% και είναι επομένως σχεδόν τριπλάσιο από το ποσοστό του συνολικού πληθυσμού. Και το ποσοστό των υποτιθέμενων μεταναστών είναι 13,5%, δηλαδή πάνω από 5πλάσιο από το αντίστοιχο του ντόπιου πληθυσμού. Ενώ η αύξηση σ’ αυτόν τον τομέα των ”βίαιων εγκλημάτων” μεταξύ των Γερμανών υπόπτων ήταν μόλις 2,2%, η αύξηση μεταξύ των μη-Γερμανών υπόπτων ήταν 14,4%, και μεταξύ των υποτιθέμενων μεταναστών ήταν ακόμη και 20,3%, η οποία είναι 10πλάσια από την αύξηση στους Γερμανούς υπόπτους.

Στους φόνους και στις ανθρωποκτονίες, ο αριθμός των Γερμανών υπόπτων έπεσε κατά 1,4%, ενώ ο αριθμός των αλλοδαπών υπόπτων αυξήθηκε κατά 10,2% και των μεταναστών κατά 14,8%. Αυτοί οι αριθμοί επιτρέπουν μονάχα ένα συμπέρασμα: Για την διάβρωση της εσωτερικής ασφάλειας, για τον αυξανόμενο αριθμό βάρβαρων επιθέσεων με μαχαίρι, για τα ολοένα και πιο βάρβαρα σεξουαλικά εγκλήματα και για τα ολοένα και πιο βίαια εγκλήματα βιαιοπραγιών και ληστειών στην χώρα μας φταίει η απεριόριστη και ανεύθυνη πολυπολιτισμικότητα και η πολυπολιτισμική μανία της κυβέρνησης συνασπισμού. Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την άμεση διόρθωση αυτής της ολέθριας μεταναστευτικής πολιτικής».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-DPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί