Χαμός σε εστιατόριο στο Παρίσι – Δείτε γιατί απαγόρευσαν την είσοδο σε δύο γυναίκες (Vid)

Δύο influencers πήγαν να φάνε σε εστιατόριο του Παρισιού και «έφαγαν πόρτα» επειδή «ήταν ντυμένες προκλητικά» - «Θα καλέσουμε την αστυνομία. Δείξτε μου το νόμου που να λέει ότι δεν μπορούμε να μπούμε εδώ μέσα έτσι» αντέδρασε η μία κατηγορώντας τους για σεξισμό

Δύο influencers και γνωστές στο χώρο του OnlyFans προκάλεσαν σάλο στο διαδίκτυο, όταν δεν τους επετράπη η είσοδος σε ένα εστιατόριο λόγω του τρόπου που ήταν ντυμένες, στο Παρίσι. Συγκεκριμένα στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral, οι δύο κοπέλες φαίνεται να πλησιάζουν στην είσοδο του εστιατορίου Cafe des Phares επιστρέφοντας από ένα αποκριάτικο πάρτι. Στην είσοδο όμως εμφανίστηκε ένας υπάλληλος του καταστήματος, ο οποίος ρητά την είσοδο στις Polska και Tootatis, επικαλούμενος την εμφάνιση τους. Κατηγορώντας το εστιατόριο για «διακρίσεις», η Polska απάντησε στη συνέχεια: «Θα καλέσουμε την αστυνομία. Δείξτε μου το νόμου που να λέει ότι δεν μπορούμε να μπούμε εδώ μέσα έτσι».

Κατηγορώντας το εστιατόριο για «διακρίσεις», η Polska απάντησε στη συνέχεια: «Θα καλέσουμε την αστυνομία. Δείξτε μου το νόμου που να λέει ότι δεν μπορούμε να μπούμε εδώ μέσα έτσι».

@polskababinks

Un décolté = pas de restaurants 😍

♬ son original – Polska


reader/pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί