ΓΛΕΝΤΗΣΕ την ΧΟΥΝΤΑ ο Τζόκοβιτς!!! ΚΕΡΔΙΣΕ την δίκη! Σκέφτονται να τον ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ με το έτσι θέλω, vid

Παρεμβολές για να μην δει ο κόσμος την αλήθεια!

Κανονικά θα παίξει στο Australian Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κέρδισε την έφεση που άσκησε κατά των αρχών της Αυστραλίας για την ακύρωση της βίζας του, μετά το θρίλερ που διαδραματιζόταν εδώ και πολλές ημέρες για τη συμμετοχή του, αφού είναι ανεμβολίαστος κατά του κορωνοϊού.

Η απόφαση υποχρεώνει την κυβέρνηση να πληρώσει τα έξοδα αποζημίωσης και διατάσσει ο Τζόκοβιτς να αποφυλακιστεί σε 30 λεπτά με το διαβατήριό του και προσωπικά αντικείμενα που του είχαν κρατηθεί.

Όπως μεταδίδουν οι τελευταίες πληροφορίες, η αυταρχική κυβέρνηση της Αυστραλίας σκέφτεται, παρά την απόφαση, να προχωρήσει στην ΑΠΕΛΑΣΗ του Τζόκοβιτς, κάτι που σημαίνει πως θα του απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα για τρία χρόνια!

Το αυτοκίνητο που λένε πως βρίσκεται μέσα ο νούμερο ένα τενίστας και εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις κράτησης των Αυστραλών!

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Χαμός επικράτησε με την μετάδοση της δίκης του Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς το live streaming «έπεσε» λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας! 

Αρχικά, το δικαστήριο κοινοποίησε έναν σύνδεσμο της εφαρμογής «Microsoft Teams», ο οποίος κατελήφθη γρήγορα με «ανόητους θορύβους», techno μουσική, ακόμα και πορνογραφικό υλικό, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δικαστής Άντονι Κέλι στη Μελβούρνη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εάν ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο δικαιούται ή όχι να αγωνιστεί στο επικείμενο Australian Open, πήρε το μέρος του ξεφτιλίζοντας την αυταρχική κυβέρνησης της χώρας.

Σε μια παρέμβασή του κατά τη διάρκεια των αγορεύσεων εκ μέρους των διαδίκων, στην αρχή της διαδικασίας όπου εξετάζεται η έφεση την οποίαν έχει ασκήσει ο Τζόκοβιτς κατά της ακύρωσης της βίζας του από τις αυστραλιανές αρχές, ο Κέλι ανέφερε με έμφαση: «Το ζήτημα που με ενοχλεί, είναι το τι άλλο θα μπορούσε να έχει κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος;» εννοώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όπως είπε ο δικαστής Κέλι «εδώ έχουμε έναν καθηγητή και έναν ιατρό περιωπής οι οποίοι συνέταξαν και έθεσαν υπόψιν του αιτουμένου την είσοδο στην Αυστραλία βάσει μιας ιατρικής εξαίρεσης. Τώρα, κατόπιν αυτής της ιατρικής εξαιρέσεως και του σκεπτικού με το οποίο χορηγήθηκε, δόθηκε επιπλέον εξαίρεση από ένα συμβούλιο ανεξάρτητων ειδικών που συνέστησε η Κυβέρνηση της Πολιτείας Βικτόρια. Και αυτό το έγγραφο είχε στα χέρια του ο διενεργήσας τον έλεγχο. Οπότε, το ζήτημα που με ενοχλεί, είναι το τι άλλο θα μπορούσε να έχει κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος;»

Ο Νικ Γουντ, ο ένας από τους δύο συνηγόρους του Τζόκοβιτς, αιφνιδιασμένος ίσως και ο ίδιος από την κατανόηση που έδειξε ευθύς εξαρχής, ύστερα από μικρή παύση απάντησε «συμφωνώ μαζί σας, αξιότιμε κύριε δικαστά».

Στο δικαστήριο κατατέθηκε, μάλιστα, ένα έγγραφο το οποίο έχει περάσει από έναν εξαιρετικά καταρτισμένο ιατρό, έναν καθηγητή και μια ανεξάρτητη ομάδα ειδικών που συστάθηκε από την κυβέρνηση της πολιτείας της Βικτώρια και στο οποίο αναφερόταν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπορούσε να εμβολιαστεί για ιατρικούς λόγους.

Νομικοί κύκλοι, ωστόσο, προειδοποίησαν από χθες, Κυριακή, ότι ακόμα και αν το δικαστήριο αποφανθεί θετικά υπέρ της έφεσης της πλευράς Τζόκοβιτς αυτό δεν διασφαλίζει ότι η κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν θα επικαλεστεί νέους λόγους για να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί