Χαμός για την Ουκρανία! Δημοσιογράφος «στριμώχνει» πολιτικό: «Θες τον πόλεμο και την προπαγάνδα», vid

Δείτε…

Εμφανιζόμενη στην αμερικανική εκπομπή «The Jimmy Dore Show», η Αμερικανίδα πολιτικός Marianne Williamson, η οποία διεκδικεί την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024, και ο οικοδεσπότης Jimmy Dore συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Ουίλιαμσον αναγνώρισε εν μέρει την ευθύνη των ΗΠΑ για την «ενόχληση της αρκούδας [Ρωσίας]» και τους αθέμιτους στόχους της αμερικανικής πολεμικής μηχανής.

 “Πληρώνουμε ολόκληρους τους κυβερνητικούς μισθούς [της Ουκρανίας]. Και έτσι αύριο θα μπορούσαμε να επιβάλουμε μια ειρηνευτική συμφωνία επειδή απλώς θα αποσύραμε τα χρήματα και η κυβέρνησή τους θα ήταν νεκρή”, είπε ο Ντορ.

Του απάντησε η δημοκρατική πολιτικός: «Έχετε δίκιο. Εάν αποσύρουμε εντελώςτην υποστήριξη από την Ουκρανία, η κυβέρνηση της Ουκρανίας σίγουρα θα κατέρρεε. Σίγουρα  το καταλαβαίνω αυτό. Η διαφορά που έχουμε εσείς  και εγώ είναι ότι, φαίνεται να πιστεύετε ότι θα ήταν υπέροχο πράγμα. Δεν νομίζω.

Είναι καλό για την Λιθουανία, Εσθονία, Φινλανδία, Σουηδία και δεν πιστεύω ότι αυτό σημαίνει ότι θα επικρατούσε ειρήνη στην Ευρώπη».

«Οπότε είστε απλώς μια δημοκρατική υπέρ του πολέμου. Δεν είστε στην πραγματικότητα εναντίον του πολέμου, είστε υπέρ αυτού του πολέμου και όλης της προπαγάνδας που  τον συνοδεύει», της είπε ο Ντορ!

Δείτε:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί