Αυτοί είναι οι πιο καλοπληρωμένοι YouTubers του 2021 (vid)

Οι πιο καλοπληρωμένοι YouTubers δεν είναι αυτοί με τα περισσότερα views,

αλλά αυτοί που κατάφεραν να κάνουν τις περισσότερες συμφωνίες με brands για διαφημιστικά, προώθηση ή πωλήσεις δικών τους προϊόντων.

Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε το Forbes, το top 10 των πιο καλοπληρωμένων YouTubers απαρτίζεται αποκλειστικά από αγγλόφωνους, παρότι τα δύο τρίτα του περιεχομένου που αναρτάται στην πλατφόρμα δεν είναι στα αγγλικά. Φαίνεται επομένως ότι οι αγγλόφωνοι είναι πιο δημοφιλείς όσον αφορά την προώθηση προϊόντων.

 1. Preston Arsement
  Ο YouTuber μπόρεσε να μεγαλώσει το κοινό του κυρίως παίζοντας minecraft. Παρόλα αυτά έχει πολλά κανάλια στο YouTube. Έχει βρεθεί επανειλλημένως στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους YouTubers, ενώ φέτος εκτιμάται ότι αποκόμισε περίπου 16 εκατ. δολάρια το 2021, λίγο λιγότερα από το 2020, όταν κατέλαβε την έκτη θέση της λίστας.
 2. Logan Paul
  O πρώην μποξέρ και νυν YouTuber, που έχει προκαλέσει επανειλημμένως αντιδράσεις στα social media, είχε βρεθεί ξανά στο top 10 το 2018. Το 2021 εκτιμάται ότι είχε έσοδα 18 εκατ. δολάρια.
 3. Dude Perfect
  H ομάδα των Dude perfect είχε βρεθεί στο νούμερο τρία το 2020. Το 2021 είχαν έσοδα 20 εκατ. δολάρια.
 4. Ryan Kaji
  Ο πιο διάσημος αξιολογητής παιχνιδιών έπεσε από το top 3 στο νούμερο 7. Το 2021 μέσω των αξιολογήσεών του για παιχνίδια, των εκπαιδευτικών βίντεο και των οικογενειακών του vlog απέκτησε 27 εκατ. δολάρια.
 5. Nastya
  Η επτάχρονη ρωσίδα έχει περίπου 90 εκατ. συνδρομητές στο YouTube. Ξεκίνησε ανοίγοντας στα βίντεό της διάφορα παιχνίδια και τώρα στο κανάλι της έχει vlog και μουσικά βίντεο, ενώ το 2021 απέκτησε 28 εκατ. δολάρια.
 6. Unspeakable
  Επί δέκα χρόνια ανεβάζει βίντεο στο YouTube, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός παίζοντας Minecraft. Το 2021 πούλησε όλα τα δικαιώματα για τα προϊόντα του, ανεβάζοντας τα έσοδά του στα 28,5 εκατ. δολάρια.
 7. Rhett and Link
  Το δίδυμο που κάνει την εκπομπή «Good Mythical Morning» στο YouΤube έχει βρεθεί επανειλημμένως στη λίστα. Το 2021 κέρδισε περίπου 30 εκατ. δολάρια.
 8. Markiplier
  Ο Markiplier που είναι επίσης gamer, αξιοποίησε την περιουσία του για να δημιουργήσει μία κερδοφόρα σειρά προϊόντων. Το 2021 είχε έσοδα 38 εκατ. δολάρια.
 9. Jake Paul
  O επαγγελματίας μποξέρ μέσω των αγώνων του με σταρ του UFC έγινε ακόμη πιο δημοφιλής και απέκτησε το 2021 45 εκατ. δολάρια.
 10. MrBeast
  Με σκετσάκια και φάρσες έγινε και παραμένει γνωστός ο 23 χρονος MrBeast ή Jimmy Donaldson. Το 2021 για παράδειγμα έκανε αναπαράσταση του Squid Game παίζοντας κρυφτό σε ένα στάδιο 80.000 θέσεων.

Τα 10 δισ.views σε συνδυασμό με το franchise του «MrBeast burger», του απέδωσαν σχεδόν τα διπλάσια έσοδα σε σχέση με το 2020, στα 54 εκατ. δολάρια.

moneyreniew/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί