Αυτοί είναι οι διεθνιστές!!! Η Σερβία λέει ότι εκβιάστηκε για την ψηφοφορία στον ΟΗΕ και ψήφισε τελικά κατά της Ρωσίας

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η χώρα του έχει πιεστεί υπό την απειλή κυρώσεων για να στηρίξει την αποβολή της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. «Η αρχική μας απόφαση ήταν να απέχουμε, αλλά στη συνέχεια υποβληθήκαμε σε αμέτρητες και δύσκολες πιέσεις», είπε ο Βούτσιτς στο RTS TV. «Είπαν – […]

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η χώρα του έχει πιεστεί υπό την απειλή κυρώσεων για να στηρίξει την αποβολή της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

«Η αρχική μας απόφαση ήταν να απέχουμε, αλλά στη συνέχεια υποβληθήκαμε σε αμέτρητες και δύσκολες πιέσεις», είπε ο Βούτσιτς στο RTS TV. «Είπαν – ξέρετε ότι λαμβάνεται απόφαση εάν η Σερβία θα εξαιρεθεί από το πακέτο κυρώσεων για το [ρωσικό] πετρέλαιο και εάν θα μπορεί να εισάγει πετρέλαιο μετά τις 15 Μαΐου;»

Το Βελιγράδι έχει στενούς ιστορικούς δεσμούς με τη Μόσχα, αλλά ενώθηκε με άλλα δυτικά έθνη αυτή την εβδομάδα σε μια ψηφοφορία κατά της Ρωσίας ως απάντηση στην συνεχιζόμενη στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία.

φωτο rt

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί