Αυτά τον «δασκάλεψαν» να πει; Περίεργη «κωλοτούμπα» Ζελένσκι, vid

Γιατί όμως τώρα;;

Μία περίεργη «κωλοτούμπα» έκανε στη χθεσινή συνέντευξή του στο αμερικανικό Fox News ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ερωτώμενος σχετικά για το αν θέλει και μπορεί να νικήσει τον στρατό του Πούτιν, ο ίδιος πέταξε τη «βόμβα» περί ΜΗ επαναφοράς των εδαφών που ορίστηκαν να έχει η Ουκρανία αμέσως μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης!!

Για πρώτη φορά επί της ουσίας ο Ζελένσκι (κατόπιν εντολών βεβαίως!!) παρατάει τα εδάφη της Κριμαίας και του Ντονμπάς που μέχρι χθες διατράνωνε πως θα τα…έπαιρνε πίσω από τον Πούτιν.

Δείτε τον να το λέει ξεκάθαρα, σε μία παραδοχή που πέρασε στα «ψιλά», ωστόσο ίσως σημάνει δραστικές αλλαγές σε έναν πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας δια αντιπροσώπων που ήδη μετράει 2 χρόνια:

«Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκαταλάβουμε ολόκληρη την επικράτειά μας από το 1991. Είναι πολύ δύσκολο και θα χάσουμε πολλούς ανθρώπους και πολύ χρόνο. Πολύς χρόνος σε έναν μακροχρόνιο πόλεμο.

Ως εκ τούτου, είναι πιο έξυπνο, φυσικά, να επιλυθεί αυτό το ζήτημα διπλωματικά. Αλλά ο Πούτιν φοβάται μόνο τους ισχυρούς και δεν δέχεται καμία αδυναμία. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί».

απεμπε-EPA-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί