Μία περίεργη «κωλοτούμπα» έκανε στη χθεσινή συνέντευξή του στο αμερικανικό Fox News ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ερωτώμενος σχετικά για το αν θέλει και μπορεί να νικήσει τον στρατό του Πούτιν, ο ίδιος πέταξε τη «βόμβα» περί ΜΗ επαναφοράς των εδαφών που ορίστηκαν να έχει η Ουκρανία αμέσως μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης!!
Για πρώτη φορά επί της ουσίας ο Ζελένσκι (κατόπιν εντολών βεβαίως!!) παρατάει τα εδάφη της Κριμαίας και του Ντονμπάς που μέχρι χθες διατράνωνε πως θα τα…έπαιρνε πίσω από τον Πούτιν.
Δείτε τον να το λέει ξεκάθαρα, σε μία παραδοχή που πέρασε στα «ψιλά», ωστόσο ίσως σημάνει δραστικές αλλαγές σε έναν πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας δια αντιπροσώπων που ήδη μετράει 2 χρόνια:
«Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκαταλάβουμε ολόκληρη την επικράτειά μας από το 1991. Είναι πολύ δύσκολο και θα χάσουμε πολλούς ανθρώπους και πολύ χρόνο. Πολύς χρόνος σε έναν μακροχρόνιο πόλεμο.
Ως εκ τούτου, είναι πιο έξυπνο, φυσικά, να επιλυθεί αυτό το ζήτημα διπλωματικά. Αλλά ο Πούτιν φοβάται μόνο τους ισχυρούς και δεν δέχεται καμία αδυναμία. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί».
απεμπε-EPA-Sputnik pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο