Ερωτήματα αλλά και ανησυχία έχει προκαλέσει επιγραφή-μήνυμα στην Μόσχα του ρωσικού πρακτορείου MiG σύμφωνα με το οποίο αύριο θα είναι ιστορική ημέρα.
«Αύριο θα είναι μια ιστορική ημέρα. Δεν θα υπάρξει επιστροφή», αναφέρεται στη φωτεινή επιγραφή, η οποία έχει, κατά πάσα πιθανότητα, αναρτηθεί με την άδεια της ρωσικής κυβέρνησης.
Russian Telegram channel MiG of Russia:
— Clash Report (@clashreport) February 20, 2023
Moscow is preparing for tomorrow's historic day.
There will be no turning back.
21.02.23 pic.twitter.com/csmhQPIlTa
Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, αύριο 21. Φεβρουαρίου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα απευθύνει διάγγελμα στον ρωσικό λαό για την κατάσταση του έθνους.
Το 2022 πάλι στην ίδια ημερομηνία και λίγο πριν την στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος είχε αναγγείλει την ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ, στο Ντονμπάς.
Πολλοί έτσι αναρωτούνται τι μπορεί να πει αύριο ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν, ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο.
Ίσως δείγμα αποτελέσει το μήνυμα από τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ!
Μέσω Telegram, ο Μεντβέντεφ κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν ότι «υποσχέθηκε πολλά όπλα και ορκίστηκε πίστη στο νεοναζιστικό καθεστώς μέχρι τον τάφο». Όπως υποστηρίζει, «υπήρξαν αμοιβαίες επικλήσεις για τη νίκη που θα ερχόταν με νέα όπλα και ένα θαρραλέο λαό».
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε ότι «είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Δύση πραγματικά παραδίδει όπλα και χρήματα στο Κίεβο αρκετά τακτικά. Σε τεράστιες ποσότητες, επιτρέποντας στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα των χωρών του ΝΑΤΟ να κερδίσει χρήματα».
Από την πλευρά της η Μαρία Ζαχάροβα θύμισε ποιά ήταν η τύχη όλοι οι προηγούμενοι ηγέτες που ξεπουλήθηκαν στις ΗΠΑ:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο Ισραήλ ταξιδεύει ο Βανς
- Οι Μιράντα Κερ και Έβαν Σπίγκελ κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τις οθόνες
- Ιστορική μέρα αύριο στη Γαλλία: Την πόρτα της φυλακής θα περάσει ο Σαρκοζί
- Ποιοί επηρεάστηκαν από το παγκόσμιο διαδικτυακό «μπλακ άουτ»
- Στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ άλλοι 158 διασώστες
- Κώστας Σκρέκας: Ο Άγνωστος Στρατιώτης αποτελεί εθνικό σύμβολο, πρέπει να αποπνέει σεβασμό
- Μαρινάκης για Τουρκία: Δεν πρόκειται να βάλουμε στη διαπραγμάτευση κυριαρχικά μας δικαιώματα
- Πίνακας από “χρυσάφι” : Έργο του Φράνσις Μπέικον πωλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 142,4 εκατ. δολαρίων
- Επιπλέον 15 μαχητικά F-35 σχεδιάζει να παραγγείλει η Γερμανία
- Πάμε προς νέα αύξηση τιμών: «Πέρασε» η απαγόρευση εισαγωγής ρωσικού φυσικού αερίου στην Ε.Ε.