Ο Βραζιλιάνος βγήκε για προπόνηση όταν βρήκε μια κοπέλα να βυθίζεται στη θάλασσα και να ζητάει βοήθεια. Πολύ κουρασμένη και εξαντλημένη από τη μάχη ενάντια στην παλίρροια ο αθλητής πήγε κοντά της και την έβγαλε στην ακτή, όπου οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας μπορούσαν να ελέγξουν την υγεία της.
«Πήγα στις 17:40 για να κάνω την τελευταία δοκιμή με την κάμερα, ήταν μια συννεφιασμένη μέρα, οι συνθήκες ανέμου δεν ήταν οι καλύτερες, ήταν η πρώτη μέρα που χρησιμοποιούσα αυτό το υλικό , έβαλα την κάμερα να καταγράψει και κατευθύνθηκα προς την ακτή.
Αφού έπλευσα λίγα μέτρα άκουσα μια κραυγή για βοήθεια και κοίταξα την κοπέλα που πνιγόταν , την πλησίασα γρήγορα με το kite surfing , προσπάθησα να την ηρεμήσω, την ανέβασα στην πλάτη μου, ήταν αρκετά κουρασμένη και αβοήθητη, χρησιμοποίησα τον εξοπλισμό για να την πάω με ασφάλεια στην άμμο, όπου ναυαγοσώστες της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην παραλία και δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά», έγραψε ο Bruno Lobo στον λογαριασμό του στο Instagram.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεσόγειος: Η Ολλανδία στέλνει μια φρεγάτα
- Δικαστήριο ανάγκασε αλυσίδα εστιατορίων να αλλάξει όνομα για τον πιο απίστευτο λόγο
- Ο Τραμπ αναφέρει πως “απέχει πολύ” από το να αποφασίσει να στείλει στρατεύματα στο Ιράν για να ασφαλίσουν το πυρηνικό απόθεμα
- Αυτό σημείωσε ο Δένδιας για την παρουσία Μακρόν σε Κύπρο και Κρήτη
- Ο Ερντογάν προειδοποίησε το Ιράν – Έκρυθμη η κατάσταση στην Μέση Ανατολή
- «Βόμβα» Πούτιν για την παραγωγή πετρελαίου που εξαρτάται από τα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ δεν είναι “ευχαριστημένος” με την εκλογή του νέου ανώτατου ηγέτη του Ιράν
- Τα ΗΑΕ δεν θα συμμετάσχουν “σε καμία επίθεση εναντίον του Ιράν” από το έδαφός τους
- Ο πρόεδρος του Λιβάνου κατηγορεί την Χεζμπολάχ
- Κατάπαυση του πυρός στη Μ. Ανατολή ζητάει η Κίνα









