Ασύστολα ΨΕΜΑΤΑ από Στρατηγό του Μπάιντεν: «Η Ρωσία ΕΧΑΣΕ τον πόλεμο», vid

Τα γέλια από το Κρεμλίνο ακούστηκαν μέχρι τις παραγκουπόλεις των ΗΠΑ!

Η Ρωσία έχασε στρατηγικά, επιχειρησιακά και τακτικά στον πόλεμό της στην Ουκρανία, δήλωσε σε δημοσιογράφους την περασμένη Τρίτη ο Αμερικανός Στρατηγός, Mark Milley, μετά από συνάντηση με τους υπουργούς Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

“Η Ρωσία είναι τώρα μια παγκόσμια παρία και ο κόσμος παραμένει εμπνευσμένος από την ουκρανική γενναιότητα και ανθεκτικότητα. Εν ολίγοις, η Ρωσία έχασε, έχασε στρατηγικά, επιχειρησιακά και τακτικά”, είπε.

Τα σχόλια του Milley απηχούσαν μια εκτίμηση του ναύαρχου Sir Tony Radakin, του αρχηγού του επιτελείου άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος τον Δεκέμβριο είπε ότι «η Ρωσία χάνει» και «ο ελεύθερος κόσμος κερδίζει».

Αυτά παπαγαλίζουν βέβαια οι ηγετίσκοι και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της Δύσης, οι πολίτες των οποίων εδώ και πάνω από 1 χρόνο φτωχοποιούνται με ραγδαίο ρυθμό.

Ο διψήφιος πληθωρισμός έγινε καθημερινότητα για τα κράτη της Ευρώπης και το κόστος ζωής εκτοξεύτηκε, ως απόρροια των αυτοκτονικών κυρώσεων και της “πράσινης μετάβασης”.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η Ρωσία με λιγοστές δυνάμεις και έχοντας στείλει τη Wagner (ιδιωτική μισθοφορική εταιρεία) στο μέτωπο, κατέχει αυτή τη στιγμή το 1/4 της μεγαλύτερης χώρας της Ευρώπης!

Τελικά ποιός νικάει;;;

(φωτο:freepik)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί