Αστυνομία ΗΠΑ: Ο σκοπευτής-δολοφόνος του Σικάγο φορούσε γυναικεία ρούχα κατά την διάρκεια της επίθεσης

Τι ειπώθηκε...

Ο νεαρός που κατηγορείται για το μακελειό στο Χάιλαντ Παρκ, ανήμερα της 4ης Ιουλίου, είχε αγοράσει νόμιμα το τουφέκι που χρησιμοποίησε, έριξε περισσότερες από 70 σφαίρες από την ταράτσα ενός καταστήματος και στην συνέχεια φόρεσε γυναικεία ρούχα για να αναμιχθεί με το πλήθος και να φύγει από την περιοχή, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο 21χρονος Ρόμπερτ Κρίμο ο Τρίτος, παραδόθηκε τελικά την Δευτέρα, ώρες μετά την επίθεση στην οποία σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 30.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος σκοπευτής του Highland Park στο Σικάγο των ΗΠΑ, Robert Crimo, «ντύθηκε με γυναικεία ρούχα» κατά την διάρκεια της επίθεσής του.

Ο αναπληρωτής αρχηγός Christopher Covelli δήλωσε την Τρίτη ότι η αστυνομία πιστεύει ότι ο Crimo «προσχεδίασε αυτή την επίθεση για αρκετές εβδομάδες».

«Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα», είπε ο Covelli, «και οι ερευνητές πιστεύουν ότι το έκανε για να κρύψει τα τατουάζ του προσώπου του και την ταυτότητά του για να τον βοηθήσει κατά την διάρκεια της απόδρασης με τους άλλους ανθρώπους που διέφυγαν από το χάος».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί