Απόλυτη φρίκη στη Σλοβενία: Σεφ δολοφόνησε τη σύντροφό του – Της ξερίζωσε την καρδιά

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στη Σλοβακία, όπου σεφ σκότωσε και τεμάχισε τη 48χρονη σύντροφό του. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 48χρονο άνδρα, ο οποίος αφού ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του, Πατρίτσια, στη συνέχεια διαμέλισε τη σορό της.Ειδικότερα, η αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο σκηνικό όταν κλήθηκε στο διαμέρισμα την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αφού ένας συγγενής έλαβε ένα μήνυμα από τον σεφ που έλεγε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κουβά μέσα στον οποίο υπήρχαν τα έντερα και άλλα όργανα της κοπέλας, τα οποία ο σεφ είχε αφαιρέσει από το σώμα της. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος είχε επίσης τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω σε ένα σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα που βρέθηκε ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι.

Ο σεφ συνελήφθη την Παρασκευή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα κελάρι.


Οι τρομοκρατημένοι γείτονες είπαν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, ενώ ένας από αυτούς είπε ότι άκουγε συχνά τον 48χρονο να απειλεί ότι «θα της ξεριζώσει το κεφάλι».

Μια άλλη γειτόνισσα, γνωστή Σλοβάκα ηθοποιός, δήλωσε: «Δεν τους γνώριζα προσωπικά, αλλά ήξερα γι’ αυτούς. Ήξερα ότι επρόκειτο για ανθρώπους που είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι υπήρχαν συχνά καβγάδες μεταξύ τους”.

Και μια άλλη είπε: «Σχεδίαζε να τα φάει; Γιατί να τα βγάλει και να τα βάλει σε έναν κουβά;» διερωτήθηκε μία άλλη. «Ήταν χυδαίος. Η Patricia συχνά ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και έλεγε ότι είχαν “ιταλικό νοικοκυριό”» είπε ένας άλλος.

Δολοφόνος και ο πατέρας του
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο πατέρας του 47χρονου σεφ είχε εκτελεστεί για τη δολοφονία δύο γυναικών.

Με το παρατσούκλι «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα», ο Stefan Pantl συνελήφθη το 1979 μετά τη δολοφονία δύο γυναικών τις οποίες είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι. Τις πήγε στο διαμέρισμά του, αλλά όταν εκείνες αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του, εκείνος στραγγάλισε τη μία με τη ζώνη του πριν βιάσει και στραγγαλίσει την άλλη μέχρι θανάτου.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί