Αποκάλυψη «βόμβα» του Πούτιν για τα σιτηρά – Τι συμφώνησε με τον Ερντογάν, ΒΙΝΤΕΟ

Οι απατεώνες των Βρυξελλών προκαλούν τεχνητή κρίση! Έτσι διαλύουν τα νοικοκυριά...

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στον τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, που τον επισκέπτεται στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, ότι είναι «ανοικτός σε συνομιλίες» για την συμφωνία εξαγωγής σιτηρών, από την οποία η Μόσχα αποχώρησε τον Ιούνιο, ωστόσο αποκάλυψε πως η Δύση εξαπατά ολόν τον πλανήτη με τα σιτηρά, αφήνοντας να εννοηθεί πως η κρίση είναι τεχνητή!!!

«Γνωρίζω ότι έχετε την πρόθεση να εγείρετε το ζήτημα της συμφωνίας για τα σιτηρά. Είμαστε ανοικτοί σε συνομιλίες, εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα», δήλωσε ο Πούτιν στο πλευρό του Ερντογάν!

Εντούτοις, όπως αποκάλυψε, από τα φορτία σιτηρών που έφυγαν από την Ουκρανία, μόλις το 3% πήγε σε χώρες με επισιτιστική κρίση και το 70% (!!!!!!!!!!) το κράτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επομένως η Δύση εξαπάτησε τον πλανήτη λέγοντας πως το κίνητρό της για όλο αυτό που συμβαίνει, είναι ο ανθρωπισμός έναντι των φτωχότερων κρατών!!!

Πρόσθεσε δε πως οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους για τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ τα ουκρανικά σιτηρά που τόσο συζητούνται αποτελούν μόλις το 5% της παγκόσμιας αγοράς, άρα αντικειμενικά δεν μπορούν να επηρεάσουν τις τιμές που αυτή την στιγμή πέφτουν!!!

Όχι όμως στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που ανεβαίνουν!!! Η κρίση επομένως συντηρείται από τους προεξάρχοντες της διεθνιστικής Δύσης, διαλύοντας τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά!!!

Δείτε τι άλλο δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος και τι συμφώνησε με τον Ερντογάν:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί