Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε χθες νέο, πιο σκληρό lockdown, στη Βρετανία με ορίζοντα άρσης των μέτρων τον Φεβρουάριο. Ίσως όμως ο Φεβρουάριος να μη σημάνει… ελευθερία. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι δύσκολες, προειδοποιεί κορυφαίος υπουργός και αποκαλύπτει ότι ο μεταλλαγμένος κορονοϊός ίσως φέρει και περιορισμούς σε διεθνή ταξίδια.
Τα… μαντάτα πως ο μεταλλαγμένος κορονοϊός θα διατηρήσει την Αγγλία σε καθεστώς lockdown έως τον Μάρτιο τουλάχιστον, «έφερε» ο υπουργός κυβερνητικού συντονισμού της Βρετανίας Μάικλ Γκόουβ.
Αλλά και τότε ακόμα, τον Μάρτιο, σταδιακά θα αρχίσει η άρση του.
«Μπαίνοντας στον Μάρτιο, θα μπορούμε να άρουμε ορισμένους από τους περιορισμούς αυτούς, αλλά όχι απαραιτήτως όλους», προειδοποίησε μιλώντας στο Sky News ο Γκόουβ, ο οποίος είναι αρμόδιος για τον συντονισμό της δράσης της κυβέρνησης.
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να εμβολιασθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, ούτως ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να αίρουμε σταδιακά τους περιορισμούς», διαβεβαίωσε.
ΦΩΤΟ pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









