Αποκάλυψη φωτιά από εισαγγελέα για την Μαντλίν: Δεν έζησε πολύ μετά την απαγωγή της

Γερμανός εισαγγελέας που μίλησε στους Times υποστηρίζει πως η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν δολοφονήθηκε λίγο μετά την απαγωγή της. Λίγο μετά τις αποκαλύψεις για τον Γερμανό παιδόφιλο, Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν, όταν είπε στη σύντροφό του: «έχω μια φρικτή δουλειά να κάνω» το βράδυ πριν την απαγωγή της, […]

Γερμανός εισαγγελέας που μίλησε στους Times υποστηρίζει πως η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν δολοφονήθηκε λίγο μετά την απαγωγή της.

Λίγο μετά τις αποκαλύψεις για τον Γερμανό παιδόφιλο, Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν, όταν είπε στη σύντροφό του: «έχω μια φρικτή δουλειά να κάνω» το βράδυ πριν την απαγωγή της, έρχονται και οι δηλώσεις του Γερμανού εισαγγελέα στη βρετανική εφημερίδα.

«Έχω μια φρικτή δουλειά να κάνω στην Πράια ντα Λουζ αύριο. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω και θα μου αλλάξει τη ζωή. Δεν θα μπορείς να με δεις για λίγο καιρό» φέρεται να είπε ο Μπρούκνερ στην τότε σύντροφό του τη νύχτα πριν από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, σύμφωνα με τη «The Sun».

Η κοπέλα, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της υπό τον φόβο ότι ο Μπρούκνερ θα την εκδικηθεί, είπε ακόμα ότι τον ρώτησε αν εκείνος άρπαξε τη μικρή Μαντλίν και εκείνος της απάντησε: «απλά μην το πιάνεις αυτό το θέμα».

Μία άλλη πρώην σύντροφος του Γερμανού υπόπτου έχει δηλώσει ότι το 2010 ήταν μαζί σε ένα μπαρ και η κοπέλα είπε ότι ο Μπρούκνερ ταίριαζε στο προφίλ κάποιων υπόπτων για την εξαφάνιση της Μαντλίν. «Εσύ το έκανες Κρίστιαν, έτσι δεν είναι;» αστειεύτηκε και εκείνος άλλαξε θέμα και είπε «μην το πιάσουμε αυτό το θέμα».

«Είναι νεκρή, πάει τελείωσε!» – Η σοκαριστική φράση που είχε πει ο Γερμανός παιδόφιλος σε παρέα που συζητούσε για τη Μαντλίν

«Καίει» τον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρούκνερ η μαρτυρία συναδέλφου του, που μίλησε στην εφημερίδα Bild.

H μαρτυρία την οποία αναδημοσιεύει η Daily Mail προέρχεται από την Λέντα Τζόλιτζ, η οποία δούλευε σε ένα μαγαζί με ποτά και φαγητά σε γερμανική πόλη μαζί με τον ύποπτο.

Η γυναίκα είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι κάποια στιγμή παρέα συναδέλφων άρχισε να συζητά για την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού.

«Κάποια στιγμή ο Κρίστιαν βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να φωνάζει: Το παιδί είναι νεκρό, πάει, τελείωσε!»

Άλλοι άνθρωποι που σύχναζαν στην περιοχή είπαν ότι συνήθιζε να δίνει στα παιδιά κοντινού σχολείου παιχνιδια και καλούδια.

Οι θετοί γονείς τον είχαν διώξει από το σπίτι
Σε ίδρυμα για παιδιά με προβλήματα στη συμπεριφορά είχαν στείλει οι γονείς του τον Κρίστιαν Μπρούκνερ.

Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail, η Μπριτζίτ και ο Φριτς Μπρούκνερ είχαν υιοθετήσει τον Κρίστιαν αλλά η συμπεριφορά του όσο μεγάλωνε ήταν, σύμφωνα με τις δηλώσεις της θετής του μητέρας, ιδιαίτερα προβληματική.

Οι γονείς του, σύμφωνα με την αφήγηση της γυναίκας, αναγκάστηκαν να τον στείλουν σε Ίδρυμα για έφηβους με επιθετική και αντικοινωνική συμπεριφορά και στη συνέχεια έκοψαν επαφές μαζί του.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι, και δεν ξέρει, και δεν θέλει να ξέρει τίποτα για τα όσα φέρεται να έχει κάνει ο γιος της.

Μάλιστα είπε στην εφημερίδα ότι αφιέρωσε τη ζωή της στο σύζυγο της, που έμεινε από το 1992 καθηλωμένος σε καροτσάκι, μετά από ατύχημα που είχε.

Οι γείτονες είπαν στη Daily Mail ότι οι Μπρούκνερ ήταν αξιαγάπητο ζευγάρι αλλά το παιδί τους έμπλεκε μονίμως.

reader/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί