Η Denise Prudhomme, 60 ετών, βρέθηκε νεκρή από την επιτόπια ασφάλεια σε ένα γραφείο στον τρίτο όροφο στο γραφείο της εταιρείας στο Tempe της Αριζ., την Τρίτη, 20 Αυγούστου, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με το Γραφείο Ιατροδικαστή της Κομητείας Maricopa, πέθανε από «αιφνίδιο καρδιακό θάνατο». Ο τρόπος του θανάτου της αναφέρθηκε ως φυσικός, αποκάλυψε τώρα ο ιατροδικαστής.
Ένας υπάλληλος που δεν κατονομάζεται είπε ότι πολλά άτομα ισχυρίστηκαν ότι μύρισαν μια “άσχημη μυρωδιά” στο γραφείο, αλλά “το πέρασαν ως ελαττωματικό υδραυλικό σύστημα”, σύμφωνα με το KPNX, θυγατρική του NBC . Το κτίριο διαθέτει ασφάλεια όλο το 24ωρο, αν και οι περισσότεροι υπάλληλοι εργάζονται εξ αποστάσεως.
Μετά τον θάνατό της, η εταιρία είπε στο PEOPLE σε μια δήλωση ότι η εταιρεία ήταν «βαθιά λυπημένη για την απώλεια του συναδέλφου μας».
«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της και είμαστε σε επαφή για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουν καλή υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», πρόσθεσε η ανακοίνωσή τους.
«Είμαστε δεσμευμένοι στην ασφάλεια και την ευεξία του εργατικού μας δυναμικού και επανεξετάζουμε τις δικές μας εσωτερικές διαδικασίες μετά από αυτό το γεγονός», κατέληξε η εταιρεία. “Σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι για να υποστηρίξουν οποιονδήποτε εργαζόμενο επηρεάζεται από αυτό το γεγονός.”
«Το γραφείο της βρισκόταν σε μια απομακρυσμένη περιοχή του κτηρίου και κανείς δεν την έλεγξε για τέσσερις ημέρες», συνέχισε το σωματείο. «Η εταιρία παρακολουθεί κάθε μας κίνηση και πάτημα πλήκτρων χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια, ηλεκτρονικές τεχνολογίες… ωστόσο, η Ντενίζ πέρασε απαρατήρητη στο γραφείο της για τέσσερις ημέρες».
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιέζεται ο Μαρκόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
