Η κρίση στην Ουκρανία με το λεγόμενο σκάνδαλο διαφθοράς σε σχέση με τα ενεργειακά που έχει ταρακουνήσει για τα καλά την κυβέρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καλά κρατεί και όπως φαίνεται έχει καταστροφικές συνέπειες.
Σύμφωνα με την Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού, την οποία την επικαλείται το Sputnik, πολλά μέλη της ελίτ της Ουκρανίας έχουν ήδη μετακινήσει τις οικογένειές τους στο εξωτερικό και έχουν μεταφέρει σημαντικά οικονομικά περιουσιακά στοιχεία εκτός χώρας.
Η υπηρεσία αναφέρει ότι περισσότερο από το 90% των Ουκρανών διπλωματών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Ουκρανία μετά τη λήξη των καθηκόντων τους.
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σημειώνουν επίσης ότι οι Ουκρανοί διπλωμάτες στο εξωτερικό γνωρίζουν πλήρως ότι δεν υπάρχουν βιώσιμες επιλογές για την επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης με τους όρους που πρότεινε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Με λίγα λόγια η Ουκρανία παραπαίει και η μόνη πηγή είναι τα χρήματα που κυβερνήσεις παίτνουν από Ευρωπαίους φορολογουμένου και τα στέλνουν στο Κίεβο.
Η κατάσταση μοιάζει απελπιστική…
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άρση της ασυλίας του ζητεί και ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, Λάκης Βασιλειάδης
- Τα άγνωστα σπήλαια που υπάρχουν περιμετρικά της λίμνης χαρτογραφεί ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτης έσπρωξε ελεγκτή έξω από εν κινήσει τρένο
- Πώς είναι να σε κοιτάζει κατάματα μία φάλαινα δολοφόνος; Βίντεο που παγώνει το αίμα
- Εκτός ελέγχου η βία ανηλίκων: Νέα σύλληψη ανήλικης στη Θεσσαλονίκη
- «Άσπρο πάτο»: Επικός γαμπρός “κατέβασε” όλη τη Θεία Κοινωνία σαν σφηνάκι (ΒΙΝΤΕΟ)
- Σύμβουλος Πούτιν: «Οι Ευρωπαίοι να προετοιμαστούν για τις πιο ακραίες κρίσεις»
- Ψάρι γίνεται ο ορισμός τού «μην το βάζεις κάτω» (BINTEO)
- Δεν προτιμούν Χόλιγουντ οι Κινέζοι: Πάτωσαν τα έσοδα, αλλά αυτές οι 2 ταινίες ξεχώρισαν
- Στεγαστικά δάνεια: Κάτω από 3% το επιτόκιο – Στα χαμηλότερα επίπεδα 9ετίας









