Άντονι Κέλι: Ποιος είναι ο Αυστραλός δικαστής που αποφάσισε υπέρ του Τζόκοβιτς

Ως σωτήρας του Νόβακ Τζόκοβιτς και λυτρωτής του από την περιπέτεια της προσωρινής κράτησής του στη Μελβούρνη αναφέρεται από τα Μέσα Ενημέρωσης ο Αυστραλός δικαστής Άντονι Κέλι.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που δικαίωσε τον Σέρβο τενίστα, στρεφόμενος εναντίον των κρατικών υπηρεσιών της χώρας του, οι οποίες είχαν ακυρώσει τη βίζα του Τζόκοβιτς, επί της ουσίας καθιστώντας τον ανεπιθύμητο στην Αυστραλία.

Ο Άντονι Κέλι ασκούσε τη δικηγορία, ως εταίρος σε ένα γραφείο παροχής νομικών υπηρεσιών. Μάλιστα, ένας από τους συνεταίρους του ήταν ελληνικής καταγωγής -τουλάχιστον όπως μαρτυρά η επωνυμία του γραφείου – : Kelly, Anastassiou, Strang, Bromberg και Atkinson.

Παράλληλα, με την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως νομικού, ο Κέλι προσέφερε τις υπηρεσίες του ως συνεργάτη της Νομικής Σχολής στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, αναλαμβάνοντας καθήκοντα μέντορα για τελειόφοιτους και ασκούμενους σπουδαστές.

Ως δικηγόρος, ο Άντονι Κέλι ειδικεύτηκε στο εταιρικό δίκαιο, με παραστάσεις στο Ανώτατο και το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας, εκπροσωπώντας κολοσσούς όπως η Exxon Mobil, τράπεζες κ.λπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ήρωας των απανταχού οπαδών του Νόλε φαίνεται να μην έχει κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια ή γνώση περί τένις. Το αγαπημένο σπορ του δικαστή Άντονι Κέλι είναι οι ιπποδρομίες.

zougla

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί