Αντιπροσωπεία του Λουγκάνσκ επισκέπτεται την Λευκορωσία για συνομιλίες

Για συνεργασία

Ο Μιχαήλ Σβέντσκι, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Σβάτοβο στο LPR ανέφερε πως μια αντιπροσωπεία από την Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (LPR) επισκέπτεται την Λευκορωσία για να συζητήσει την επέκταση της συνεργασίας για τη βελτίωση της υγείας των παιδιών και την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των νέων.

«Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συζητήσαμε την πιθανότητα τα παιδιά μας να ταξιδέψουν στην Λευκορωσία για ψυχαγωγικούς σκοπούς», τόνισε σύμφωνα με το RT DE.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου σημείωσε ότι το LVR ενδιαφέρεται να επεκτείνει το πρόγραμμα αναψυχής για παιδιά από την περιοχή στην Λευκορωσία. Έχει προγραμματιστεί ότι μια ομάδα περίπου 20 παιδιών από το Λουχάνσκ θα πάει σύντομα στη Λευκορωσία. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί