Οι ΗΠΑ θα πρέπει να υποστηρίξουν το Ισραήλ στα αντίποινα του εναντίον του Ιράν, ακόμη και αν αυτό περιλαμβάνει προληπτικό χτύπημα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, JD Vance, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης στο CBS News την Τρίτη.
Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από το Οχάιο αντιμετώπισε τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλς. Η συζήτηση ξεκίνησε ώρες αφότου το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους στο Ισραήλ.
Ερωτηθείς από έναν συντονιστή εάν θα υποστήριζε ένα ισραηλινό προληπτικό χτύπημα στο Ιράν, ο Βανς επιβεβαίωσε την μακροχρόνια υποστήριξη της Ουάσιγκτον στο Τελ Αβίβ.
«Κοιτάξτε, εξαρτάται από το Ισραήλ τι πιστεύει ότι πρέπει να κάνει για να κρατήσει την χώρα του ασφαλή και θα πρέπει να υποστηρίξουμε τους συμμάχους μας όπου κι αν βρίσκονται όταν πολεμούν τους κακούς. Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση στο ζήτημα του Ισραήλ», απάντησε ο Βανς.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eυλογιά των αιγοπροβάτων: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη
- Η Τουρκία συνεχίζει τις συνομιλίες για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου με το Ιράν
- Πιάστηκε συμμορία που έκλεβε από καταστήματα ηλεκτρονικών – Πώς δρούσε
- ΗΠΑ/Ιαπωνία – Κίνα: Ένα καθόλου ευχάριστο σενάριο
- Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της Γης από την αποστολή Artemis II δημοσίευσε η NASA
- Βουλή: Την Πέμπτη του Πάσχα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το κράτος δικαίου
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο κατέληξε η μεσολάβηση του Πακιστάν και άλλων χωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ
- Γ. Παναγόπουλος: Παρείχα κάθε στοιχείο – Ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου
- Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι – Δείτε αναλυτικά









