Ο ηθοποιός/σκηνοθέτης έχει βάλει νέο πρωταγωνιστικό ρόλο για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του ” Τα Πάθη του Χριστού” , αλλά οι θαυμαστές της πρωτότυπης ταινίας εκφράζουν την αγάπη τους για τον παλιό πρωταγωνιστή.
Τα γυρίσματα της ταινίας «Η Ανάσταση του Χριστού» , συνέχεια της τεράστιας παγκόσμιας επιτυχίας «Τα Πάθη του Χριστού» , μόλις ξεκίνησαν .
Η νέα ταινία διαδραματίζεται τρεις ημέρες μετά τη σταύρωση του Χριστού, τη Μεγάλη Παρασκευή, αλλά ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Τζιμ Καβίζελ, έχει αντικατασταθεί από τον Φινλανδό ηθοποιό Γιάκο Όχτονεν στον ομώνυμο ρόλο.
Αρχικά υπήρχε η ελπίδα ότι ο δημοφιλής Caviezel , τώρα 57 ετών, θα μπορούσε να επιστρέψει με κάποια ειδικά εφέ, αλλά το 20ετές κενό της παραγωγής της ταινίας το έκανε αυτό πολύ ακριβό.
«Ήταν λογικό να αναδιαμορφωθεί το καστ για ολόκληρη την ταινία», δήλωσε μια πηγή κοντά στην παραγωγή στο Variety. «Θα έπρεπε να κάνουν όλα αυτά τα CGI, όλα αυτά τα ψηφιακά πράγματα – την απογήρανση (de-aging) και όλα αυτά – που θα ήταν πολύ δαπανηρά».
Ο 36χρονος Ohtonen είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως ο Δανός πολεμιστής Wolland στη σειρά του Netflix “The Last Kingdom” . Ο ρόλος της Μαρίας Μαγδαληνής, τον οποίο αρχικά υποδυόταν η 61χρονη Μόνικα Μπελούτσι, θα υποδυθεί τώρα η 36χρονη Κουβανή ηθοποιός Mariela Garriga, η οποία υποδύθηκε τη Marie στο “Mission Impossible : Dead Reckoning”.
Ωστόσο οι θαυμαστές στο διαδίκτυο δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις.
«Ο Μελ Γκίμπσον κάνει ένα μεγάλο λάθος που αποκλείει τον Καβίεζελ. Μήπως τον απασχολεί το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια και δεν φαίνεται άψογος;»
«Νομίζω ότι η εμπειρία του στο πρώτο μέρος θα προσθέσει μια βαθιά διάσταση στο δεύτερο μέρος.»
Άλλος σχολίασε: «Μελ, έχω στεναχωρηθεί που καθυστέρησες τη συνέχεια για 21 χρόνια επειδή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Jim Caviezel».
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης









