• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άνοιξαν τις «πύλες»: «Καραβάνια» μουσουλμάνων εισβάλουν μαζικά στην Ελλάδα από τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνοιξαν τις «πύλες»: «Καραβάνια» μουσουλμάνων εισβάλουν μαζικά στην Ελλάδα από τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ!

Η Τουρκία δέχτηκε σοβαρό πλήγμα στην Β. Συρία από την Ρωσία, μετρώντας δεκάδες νεκρούς, μέχρι και αυτή την στιγμή.

Όπως είδαμε χθες, Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters πως η χώρα του θα αφήνει ελεύθερα τους πρόσφυγες από την Συρία να περάσουν στην Ευρώπη, ως αντίποινα για το ρωσικό χτύπημα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς αναμένεται να καταφθάσει στην Τουρκία μεγάλος, υποτίθεται, αριθμός προσφύγων από την Ιντλίμπ, όπου οι εκτοπισμένοι εξαιτίας των βομβαρδισμών φτάνουν περίπου το ένα εκατομμύριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, η τουρκική αστυνομία, η ακτοφυλακή και οι συνοριοφύλακες έχουν λάβει διαταγή να αποσυρθούν.

Ως εκ τούτου, ήδη ξεκίνησαν καραβάνια μουσουλμάνων για την Ελλάδα από την Ανδριανούπολη. Φυσικά δεν πρόκειται περί «Σύριων προσφύγων», αλλά για «μεταναστών» από το Μαρόκο, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κοκ., οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ανακοίνωση των Τούρκων πως ανοίγουν στις «πύλες της κολάσεως» προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα και με τα τουρκικά Μέσα, πρόκειται για ανθρώπους από την Συρία, το Αφγανιστάν, το Μαρόκο, το Ιράν και το Πακιστάν, οι οποίοι έφτασαν στην Αδριανούπολη με λεωφορεία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατάφεραν να περάσουν οι πρώτοι 300 από τον Έβρο, ενώ εκατοντάδες περιμένουν να περάσουν στις Καστανιές.

Επίσημα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας μεταδίδουν το θέμα, όπως το CNN Turk και η Σαμπάχ, μεταδίδουν το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, επιβεβαίωσε την τουρκική απόφαση να ανοίξουν οι πύλες.

ΦΩΤΟ screenshot