• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άνδρας πέταξε πάνω από την έρημο της Αριζόνα, κρατώντας μπαλόνια με ήλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνδρας πέταξε πάνω από την έρημο της Αριζόνα, κρατώντας μπαλόνια με ήλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

2020-09-04_084458
Ο Ντέιβιντ Μπλέιν έκανε κάτι παρακινδυνευμένο, αλλά ταυτοχρόνως και πολύ εντυπωσιακό. Πέταξε κρατώντας περίπου 50 μπαλόνια με ήλιο.

Ο Ντέιβιντ Μπλέιν κατάφερε να κάνει κάτι εντυπωσιακό, καθώς πέταξε στον αέρα χρησιμοποιώντας μπαλόνια με ήλιο. Όπως αναφέρει το news247, o Μπλέιν πέταξε πάνω από την έρημο της Αριζόνα την Τετάρτη κρατώντας περίπου 50 μπαλόνια.

Το τελευταίο αυτό κόλπο, με τίτλο “Ascension”, που σημαίνει ανύψωση, ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα του διάσημου Αμερικανού μάγου, ο οποίος αρέσκεται στο να εντυπωσιάζει το κοινό του με ιδιαίτερα κόλπα.

Σύμφωνα με το CNN, τo “Ascension” ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης και μεσολάβησε περίπου μία ώρα από τη στιγμή που πέταξε μέχρι την επιστροφή του στο έδαφος.
“Είναι μαγικό”, είπε στην ομάδα του στο έδαφος, με την οποία επικοινωνούσε, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης μιλούσε και με την κόρη του.

Στόχος του ήταν να φτάσει σε υψόμετρο περίπου 18.000 ποδιών, αλλά τελικά κατέληξε στα 24.900 πόδια, προτού πέσει ξανά στη γη, με τη βοήθεια ενός αλεξίπτωτου..

“Ήταν απίστευτο!” αναφώνησε μετά τη λήξη του εγχειρήματος, μόλις πάτησε στο έδαφος.

photo video screenshot