Ένας άνδρας έχει θέσει σε κατάσταση ομηρίας έξι παιδιά στα προάστια της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.
«Ένας άντρας έχει πάρει ομήρους έξι παιδιά σε ένα διαμέρισμα στο Κολπίνο», ανέφερε η πηγή.
Σύμφωνα με την ίδιο πηγή, ο άντρας είναι οπλισμένος με τσεκούρι ενώ η αστυνομία έχει σπεύσει ήδη στο σημείο.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι, ζητά τη σύζυγό του και απειλεί πως θα σκοτώσει τα παιδιά.
Το συμβάν επιβεβαίωσε και το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ενώ όπως έγινε γνωστό ο άνδρας βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.
«Στις 24 Νοεμβρίου 2020, στις 12:12, η αστυνομία του Κολπίνο έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα από την περιοχή … η οποία είπε ότι ο σύζυγός της την έδιωξε από το διαμέρισμα, είχε ταμπουρωθεί εκεί και κρατούσε τα έξι παιδιά τους στο διαμέρισμα», δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Μάλιστα, το μικρότερο παιδί φέρεται να είναι 3 ετών ενώ το μεγαλύτερο 15.
❗В сети появились кадры, как захвативший в заложники собственных детей мужчина орет на кого-то, высунувшись из окна
— Пятый канал Новости (@5tv) November 24, 2020
Предварительно, он поссорился со своей женой после чего при неизвестных обстоятельствах она покинула помещение. Мужчина угрожает убить детей, если она не вернется pic.twitter.com/AcRETd1zm4
sputnik/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Αύριο η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)
- Ν. Χαρδαλιάς: Πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και διεθνούς νομιμότητας η Ελλάδα, σε ένα έντονα ασταθές διεθνές περιβάλλον
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid
- Το μήνυμα της Γκίλφοϊλ για την 25η Μαρτίου: Οι Έλληνες άνοιξαν το δρόμο προς την ανεξαρτησία
- Αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Χρόνια πολλά για την Ελληνική Επανάσταση σε έναν υποδειγματικό σύμμαχο»









