Υπάρχουν πολυάριθμοι ναοί στην Ινδία που είναι αφιερωμένοι σε ινδουιστικές θεότητες. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένας ναός στην Ινδία που δεν έχει καθόλου θεότητα….αλλά έναν εξωγήινο; Στο Σάλεμ της Ταμίλ Ναντού, υπάρχει ένας ναός αφιερωμένος εξ ολοκλήρου σε εξωγήινους!
Σε αντίθεση με τους συνήθεις ναούς που είναι γνωστοί για τα είδωλα “θεών”, αυτός ο ναός είναι εντελώς διαφορετικός. Αντί για μια παραδοσιακή θεότητα, στεγάζει ένα μαύρο άγαλμα ενός εξωγήινου. Ο ναός είναι χτισμένος 3 μέτρα κάτω από το έδαφος.
Σύμφωνα με αναφορές, ο ναός κατασκευάστηκε από τον Λογκανάθαν, κάτοικο του Ραμαγκουντανούρ στο Μαλαμουπαμπάτι. Λέει ότι είδε την εξωγήινη…”θεότητα” σε ένα όνειρο που τον ενέπνευσε να χτίσει τον ναό. Το μαύρο είδωλο λατρεύεται καθημερινά από τον Λογκανάθαν.
Πιστεύει ότι αυτός ο εξωγήινος είναι η πρώτη θεότητα που δημιούργησε ο Θεός Σίβα και ότι έχει τεράστιες δυνάμεις ικανές να προστατεύσουν τους πιστούς και τον κόσμο από φυσικές καταστροφές. Ο Λογκανάθαν ισχυρίζεται επίσης ότι έχει επικοινωνήσει με τους… εξωγήινους που τον διαβεβαίωσαν ότι θα βοηθήσουν στην προστασία του κόσμου.
Ένα βίντεο του ναού έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο, όπου ένας άνδρας φαίνεται να τον ξεναγεί και να δείχνει το μαύρο άγαλμα που είναι τοποθετημένο μέσα σε αυτόν. Στη λεζάντα, αναφέρθηκε επίσης η ακριβής διεύθυνση του ναού.
Το βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί διασκέδασαν ή εξεπλάγησαν από την ασυνήθιστη ιδέα.
Ένας χρήστης σχολίασε αστειευόμενος: «Εν τω μεταξύ, η Area51 γελάει σε μια γωνία», ενώ κάποιος έγραψε: «Αυτό είναι τρέλα. Τι άλλο να πούμε;»
Ο Λογκανάθαν πριν από λίγα χρόνια, διατηρούσε ένα καφέ, αλλά υπέφερε από πόνους στα πόδια. Κατά την αναζήτηση θεραπείας, γνώρισε έναν άντρα ονόματι Σιντάρ Μπαγκία και έγινε μαθητής του και τελικά υιοθέτησε το όνομά του. Υπό την καθοδήγηση ενός άλλου μέντορα, του Γκουρουνάθαρ, άρχισε να κατασκευάζει τον ναό. Πιστεύει επίσης ότι αρχαία χειρόγραφα από φύλλα φοίνικα Σίντα αναφέρουν “εξωγήινους” και προβλέπει ότι στο μέλλον, οι άνθρωποι μπορεί να τους λατρεύουν.
Δεν συγκεντρώθηκαν δωρεές για την κατασκευή του ναού και ο Λογκανάθαν βασίστηκε αποκλειστικά στη βοήθεια των μαθητών του για να ολοκληρώσει το έργο.
Δείτε το βίντεο παρακάτω:
photo AI: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κριμαία: Πώς απετράπη την τελευταία στιγμή η δολοφονία Ρώσου αξιωματούχου, vid
- Φρίκη στην Αυστραλία: Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία, κτηνοβασίες και σατανιστικό υλικό
- Το βλέμμα των ΗΠΑ «πέφτει» και στα ελληνοτουρκικά! Πολλοί βλέπουν σύντομα κινητικότητα
- Καιρός: Με αίθριο καιρό και 20άρια κάνει ποδαρικό ο Δεκέμβριος – Πότε έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας
- Το τραπέζι για την Ημέρα των Ευχαριστιών κατέληξε…στο πάτωμα! Viral το βίντεο
- Με μεγαλοστελέχη πολυεθνικών και επενδυτές θα συναντηθεί στο Λονδίνο ο Κ. Μητσοτάκης
- Λάρισα: Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια
- Υποχρεωτικό είναι από σήμερα για όλες τις επιχειρήσεις το IRIS
- Καρδίτσα: Παραμένει αποκλεισμένος ο αυτοκινητόδρομος Ε65 από τα τρακτέρ των αγροτών
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Φαβορί ο υποψήφιος υπέρ του οποίου είχε ταχθεί ο Τραμπ









