ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ στον πλανήτη!!! ΗΠΑ και Ρωσία αναμένεται να πάρουν αποφάσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε ο Jeffrey David Sachs και ενώ χθες ζήσαμε επίθεση σε πολωνικό έδαφος που και οι δύο πλευρές χρέωσαν τελικά στην Ουκρανία ίσως για να τελειώσουν τον Ζελένσκι και να κάνουν «ειρήνη»...

Ο Jeffrey David Sachs είναι Αμερικανός οικονομολόγος, ακαδημαϊκός, αναλυτής δημόσιας πολιτικής και πρώην διευθυντής του The Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia, όπου κατέχει τον τίτλο του καθηγητή Πανεπιστημίου. Είναι εκείνος που διέκοψαν στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, επειδή είπε την αλήθεια για τις διεθνιστικές ΗΠΑ.

Πλέον τον αποκλείουν από παντού! Μετά την εμφάνισή του στο «Athens Democracy Forum» στα τέλη Οκτωβρίου, κατά την οποία επέκρινε την αδίστακτη πολιτική των ΗΠΑ, δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στα αμερικανικά mainstream media.

Τώρα ήταν καλεσμένος του Russell Brand στο κανάλι του στο YouTube και μίλησε για την αμερικανική αφήγηση ότι πάντα θέλουν δήθεν το καλό και το καλύτερο για τον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, άφησε να εννοηθεί πως έγινε εσκεμμένα ενώ θα μπορούσε να αποφευχθεί, τόνισε:

«Πρόκειται ασφαλώς για έναν πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας. Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Μας λένε καθημερινά στα συμβατικά μέσα ενημέρωσης: ”Ένας απρόκλητος πόλεμος που άρχισε στις 24 Φεβρουαρίου 2022”, κάτι που είναι εσφαλμένο… Υπάρχει μια προϊστορία σ’ αυτόν!!!! Υπήρχε τρόπος να αποφύγουμε αυτόν τον πόλεμο (σ.σ. Και δεν τον απέφυγαν, προκειμένου να καταστραφεί η οικονομία της Ευρώπης, τώρα ενδεχομένως να συμφωνήσουν ειρήνη και να επιβάλλουν νέο πολίτευμα με αρχή τον δυτικό κόσμο. Αναμένονται αποφάσεις)».

Είμαστε μάρτυρες ενός θεάτρου, το οποίο ενισχύεται από τα ΜΜΕ και αποθεώθηκε εμπλέκοντας και την Πολωνία στον λεγόμενο πόλεμο! Τι ακολουθεί;;;

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί