Ανάπτυξη ΝΑΤΟΪΚΩΝ-βρετανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία; «Όλα είναι στο τραπέζι», λέει το Λονδίνο

Κάτι που αυτομάτως θα σημάνει τρίτο παγκόσμιο!

«Όλες οι επιλογές θα είναι στο τραπέζι για το πώς θα απαντήσει η Δύση σε ενδεχόμενη χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία από τη Ρωσία».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων, Τζέιμς Χίπι.

“Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι έξω από τα όρια του αποδεκτού – και η χρήση χημικών όπλων θα λάβει απάντηση και όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι για το ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η απάντηση”, ανέφερε ο Χίπι στο Sky News, προσθέτοντας ότι οι βρετανικές υπηρεσίες μέχρι στιγμής δεν είχαν κατορθώσει να επαληθεύσουν τις αναφορές.

Ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να αποκλείσει την ανάπτυξη βρετανικών ή ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος, ο Χίπι δήλωσε:

“Όχι, όλες οι επιλογές είναι ανοικτές”.

“Εάν έχουν χρησιμοποιηθεί χημικά όπλα, αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον πρωθυπουργό μας και για άλλους αρχηγούς κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο προκειμένου να εξετάσουν πώς θα απαντούσαμε σε αυτό.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν ότι η χρήση χημικών όπλων απλώς δεν είναι αποδεκτή και δεν θα πρέπει να περιμένει ότι η Δύση θα μείνει άπραγη εάν έχουν χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιηθούν”.

(φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί