«Αν βγει ο Τραμπ, αυτό που θα γίνει στις ΗΠΑ, δεν θα το έχετε ξαναδεί»! «Σεισμό» προκαλεί αξιωματούχος, vid

Δείτε…

Ο Τόμας Ντάγκλας Χόμαν είναι Αμερικανός πρώην αστυνομικός και κυβερνητικός αξιωματούχος που υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ ως Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ από τις 30 Ιανουαρίου 2017 έως τις 29 Ιουνίου 2018.

Όπως αναφέρει σε περίπτωση επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ θα ξεκινήσει τεράστια επιχείρηση στις ΗΠΑ για την απομάκρυνση αλλοδαπών που έφερε στις ΗΠΑ η κυβέρνηση Μπάιντεν, προκειμένου να προκαλέσει, κατά πολλούς, χάος στην Αμερική!

Όπως όλα δείχνουν έπεται μεγάλη μάχη!!!

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χόμαν, σε σχετικά πρόσφατη παρέμβασή του στο FOXNEWS:

«Κοιτάξτε τον περασμένο ενάμιση χρόνο, πήραμε σχεδόν 30.000 Κινέζους υπηκόους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας. Αυτό τρόμαξε  πολύ τους πάντες.

Συνεπώς ξέρετε, οι αριθμοί (μεταναστών) συνεχώς μεγαλώνουν, η Διοίκηση έχει τα ίδια στοιχεία δεδομένων τα οποία  έχουμε εσείς και εγώ.

Κάνω αυτή την δουλειά πάνω από τρεις δεκαετίες. Ποτέ δεν  έχω δει αριθμούς παρόμοιους. Είναι πολύ σοβαρό! Είναι η μεγαλύτερη αποτυχία “εθνικής  ασφάλειας” που βλέπω σε αυτή την χώρα από την 9/11. Είναι ιστορικής (σημασίας). Και δεν μπορώ να σας πω πόσα άτομα της Χαμάς, της Χεσμπολάχ ή, Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, επίσης περνούν τα σύνορά μας.

Εάν ο Τραμπ νικήσει και επιστρέψει στον  Λευκό Οίκο, θα κάνω την μεγαλύτερη επιχείρηση απέλασης που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί