«Αν τολμάτε ελάτε να τα βγάλετε»! Αγριεύει το Τέξας και στέλνει μήνυμα στον αμερικανικό στρατό, vid

«Θωρακίζει» ΠΟΛΛΑΠΛΑ τα σύνορά του

Πλάνα έξω από το Eagle Pass του Τέξας, δείχνει την Εθνική Φρουρά του Τέξας να εγκαθιστά πολλές σειρές σύρματος κονσέρτινας στα σύνορα για να αποτρέψει τις παράνομες διελεύσεις αλλοδαπών και μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανεπίσημα λέγονται στις τάξεις των Τεξανών: «Ας τολμήσει ο στρατός του Μπάιντεν να έρθει να τα βγάλει»

Η τοποθέτηση νέων σειρών κοφτερού σύρματος έρχεται καθώς πλάνα που κυκλοφόρησαν από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας αυτή την εβδομάδα έδειχνε παράνομους μετανάστες, καθοδηγούμενοι προφανώς από διεθνιστικές ομάδες, να παραβιάζουν ένα συρμάτινο φράγμα.

«Η καταστροφή κρατικής περιουσίας είναι έγκλημα – οι υπεύθυνοι θα συλληφθούν και θα απαγγελθούν κατηγορίες», έγραψε το Τέξας DPS σε ανάρτηση X τη Δευτέρα.

«Στις 29/3/24, η DPS συνέλαβε 4 παράνομους μετανάστες που πιάστηκαν να κόβουν το C-Wire και να προσπαθούν να παραβιάσουν τον φράχτη κοντά στην Πύλη 36 στο Ελ Πάσο», αναφέρεται.

Η σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης Μπάιντεν και του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ για τα νότια σύνορα έχει πυροδοτήσει ανησυχίες ακόμα και για εμφύλιο πόλεμο, είχε ράψει παλαιότερα το Newsweek.

Υπενθυμίζεται πως οι εντάσεις μεταξύ κλιμακώθηκαν πριν μερικές εβδομάδες, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν είχε απαιτήσει από το Τέξας να αφαιρέσει τον αιχμηρό φράχτη και άλλα εμπόδια που κατασκευάστηκαν κατά μήκος των συνόρων για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης, την οποία η Ουάσινγκτον επιθυμεί, ενώ το Τέξας δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχθεί!

Ο Abbott αψήφησε την απόφαση, δηλώνοντας έτοιμος να τα βάλει με τις ομοσπονδιακές δυνάμεις, ενώ οι δυνάμεις Εθνοφρουράς του Τέξας και άλλων «δεξιών» Πολιτειών που έσπευσαν σε βοήθεια βρίσκονται κατά μήκος των συνόρων έτοιμες να αντιμετωπίσουν, αν χρειαστεί, τον αμερικανικό στρατό της Ουάσινγκτον! Αμερικανοί εναντίον Αμερικανών!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί