Η Ρωσία έχει γίνει ξανά υπερδύναμη ως αποτέλεσμα της λανθασμένης πολιτικής των ΗΠΑ έναντι της Ουκρανίας.
Αυτό επισημαίνει ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου και απόστρατος συνταγματάρχης. Ο D. Douglas Mcgregor σε συνέντευξή του στο κανάλι στο YouTube Daniel Davis / Deep Dive .
Ο Μακγκρέγκορ τόνισε:
«Μια μεγάλη επιτυχία για την κυβέρνηση Μπάιντεν και τους φίλους και τους ηλίθιους υποστηρικτές του και στα δύο κόμματα στο Κογκρέσο: Έκαναν την Ρωσία ξανά υπερδύναμη».
Ο πρώην στρατιωτικός σημείωσε επίσης ότι η ουκρανική ηγεσία ενεργεί με τρόπο απόλυτης μαριονέτας, επειδή το κύριο καθήκον της είναι να «θυσιάσει έναν μεγάλο αριθμό Ουκρανών για να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στη Ρωσία».
Ωστόσο, το Κίεβο δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο σε αυτόν τον τομέα, τόνισε ο Mcgregor, μιας και η Ρωσία προωθείται σε όλα τα μήκη κα πλάτη του μετώπου!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-BLOOMBERG POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης