Αμερικανός δημοσιογράφος σε Ρώσους: Αυτή είναι η αλήθεια για την επίθεση στην Μόσχα, vid

Χαμός!

Οι Ρώσοι προβάλλουν όλους τους λογοκριμένους στις ΗΠΑ δημοσιογράφους, καθώς καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων της Ουάσινγκτον!

Μετά τα τραγικά γεγονότα και την τρομοκρατική επίθεση Μόσχα, ο Άλεξ Τζόουνς, Αμερικανός δημοσιογράφος, ιδρυτής και οικοδεσπότης του InfoWars, δημοσίευσε ένα tweet, ψέγοντας την υπεράσπιση του Κιέβου από την Ουάσιγκτον και κατηγορώντας το ISIS -το οποίο τα διεθνιστικά ΜΜΕ ορίζουν ως υπαίτιο της επίθεσης στην Μόσχα για να κρύψουν, σύμφωνα με τους Ρώσους, την συμμετοχή της Ουκρανίας και της Δύσης- ως «εργαλείο» των ΗΠΑ.

Μαζί του συζήτησε το Russia Today!

Όπως είπε ο Jones:

«Η ΙSIS έχει προσχωρήσει στην Δυτική υπηρεσία πληροφοριών (σ.σ. Ανέκαθεν ήταν όργανο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Προσέλαβαν αυτούς τους ανθρώπους να πάνε και να  το κάνουν αυτό. Στην συνέχεια το ΙSIS ανέλαβε την ευθύνη έτσι ώστε η Δύση να έχει εύλογη αξιοπιστία!

Έχουμε δει παρόμοιες  περιπτώσεις πριν από μερικά χρόνια!

Σε αυτή την περίπτωση η υπηρεσία πληροφοριών της Δύσης και άλλες ομάδες, -Ουκρανών νομίζω, λόγω του ότι προσπάθησαν να διαφύγουν πίσω (στην Ουκρανία), πήγαν και τους είπαν “ελάτε εδώ, θα σας φέρουμε στην Ρωσία, θα σας δώσουμε όπλα, ξεκινήστε  αυτή την επίθεση και θα είστε σε θέση να ξεφύγετε”.

Και τώρα κατηγορούν το ΙSIS, με τον ίδιο τρόπο που  κατηγόρησαν για την καταστροφή του αγωγού Nordstream την Ρωσία».


photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί