«Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε στους Δημοκρατικούς κυβερνήτες κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη ότι μέρος του σχεδίου του είναι να σταματήσει να προγραμματίζει εκδηλώσεις μετά τις 8 μ.μ. ώστε να μπορεί να κοιμάται περισσότερο».
Αυτό μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες αμερικανικά δίκτυα!!
Οι δηλώσεις, που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από τους New York Times, έγιναν καθώς ο υπερήλικας Μπάιντεν προσπάθησε να καθησυχάσει μια ομάδα περισσότερων από 20 Δημοκρατικών ηγετών σχετικά με την ικανότητά του να νικήσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο και να κυβερνήσει αποτελεσματικά για άλλα τέσσερα χρόνια.
Το σχόλιο του Μπάιντεν άφησε αρκετούς από τους κυβερνήτες στην αίθουσα απογοητευμένους, είπαν πηγές στο CNN.
Ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε αμέσως τα όσα είπε ο πρόεδρος.
«Ο Πρόεδρος (George W.) Bush πήγαινε για ύπνο στις 9 και ο πρόεδρος (Μπαράκ) Ομπάμα ετοίμασε το δείπνο στις 6:30», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν, Kevin Munoz, προσπαθώντας να… σώσει ό,τι σώζεται!
«Οι κανονικοί πρόεδροι επιτυγχάνουν μια ισορροπία, όπως και ο Τζο Μπάιντεν. Σχεδόν η ίδια αυστηρότητα ίσχυε με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ξόδευε τη μισή του μέρα κραυγάζοντας στο Truth Social για σχέδια που θα προκαλούσαν ύφεση στην οικονομία και την άλλη μισή παίζοντας γκολφ».
Ο Μπάιντεν μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, έκανε ένα μάλλον άβολο «αστείο» στους Δημοκρατικούς Κυβερνήτες: «Εγώ είμαι καλά — δεν ξέρω για τον εγκέφαλό μου, όμως»
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









