• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αλβανίδα δικαστής στο TikTok: «Είμαι η μαφία, η μαφία, η μαφία»

Αλβανίδα δικαστής στο TikTok: «Είμαι η μαφία, η μαφία, η μαφία»

Την άμεση αντίδραση της υπουργού Δικαιοσύνης στην Αλβανία Etilda Gjonaj προκάλεσαν οι αναρτήσεις της Αλβανίδας δικαστή Enkeleda Kapedani στο TikTok.

Η όμορφη και εντυπωσιακή δικαστής η οποία είναι πρόεδρος του Δικαστηρίου στο Ελμπασάν δημοσίευσε βίντεο να κάνει πασαρέλα στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου φορώντα πανάκριβα ρούχα.

Το Γραφείο του Επιθεωρητή Δικαιοσύνης έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση για τα ακατάλληλα βίντεο της Kapedani, σύμφωνα με το balkanInsight.com και το top-news1.com.

Σε πολλά βίντεο μάλιστα, τα οποία έχουν γίνει viral στην Αλβανία, η δικαστής έχει βάλει να ακούγονται οι στίχοι τραγουδιού: «Είμαι η μαφία, η μαφία, η μαφία», αναφέρει το abcnews.alb.

Η συγκεκριμένη δικαστής έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο καθώς θεωρείται ότι αποφυλακίζει πρόσωπα του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ ήταν εκείνη που αποφυλάκισε και το μέλος της συμμορίας Gaxha, Victon Ymeri, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τα βίντεο της Kapedani στο TikTok η υπουργός Δικαιοσύνης στην Αλβανία Etilda Gjonaj με ανάρτησή της στα social media δηλώνει ότι έχει ζητήσει την αποπομπή της Kapedani από τότε που εξέδωσε την απόφαση αποφυλάκισης του Ymeri.

LAW&ORDER