Αλλάζουν τα δεδομένα εντός ΗΠΑ για την Ουκρανία! Αντιδρά έντονα η κοινή γνώμη

Θα τελειώσει το «πανηγύρι»;;;

Η άλλοτε αποθεωτική επίθεση του Κιέβου έχει αποδειχθεί τώρα μεγάλη αποτυχία. 

Σε δημοσκόπηση στις ΗΠΑ, η πλειονότητα των ερωτηθέντων τάχθηκε υπέρ της επιβολής χρονικού ορίου στην βοήθεια προς το Κίεβο, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι η Ουάσιγκτον έκανε «πάρα πολλά» για την χώρα.

Συγκεκριμένα, μια νέα δημοσκόπηση της Gallup δείχνει ότι πολλοί Αμερικανοί έχουν βαρεθεί να στέλνει η Ουάσινγκτον οικονομική βοήθεια δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, το 41 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάνει «πάρα πολλά» για την Ουκρανία. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 12 ποσοστιαίων μονάδων από μια προηγούμενη έρευνα τον Ιούνιο.

Ο αριθμός των ερωτηθέντων που πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ κάνουν «το σωστό» μειώθηκε από 43 τοις εκατό τον Ιούνιο σε μόλις 33 τοις εκατό στην πιο πρόσφατη έρευνα. Μόνο το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων χαρακτήρισε την τρέχουσα υποστήριξη της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία ως «ανεπαρκή».

Όταν ρωτήθηκαν εάν οι ΗΠΑ θα πρέπει να παρέχουν οικονομική στήριξη στην Ουκρανία για όσο διάστημα το ζητάει η Ουκρανία ή εάν θα πρέπει να υπάρχει χρονικό όριο, συνολικά το 61% των ερωτηθέντων είπε ότι πιστεύει ότι η βοήθεια των ΗΠΑ προς το Κίεβο θα πρέπει να περιοριστεί.

Τον περασμένο μήνα, μια άλλη δημοσκόπηση που διεξήχθη από το Reuters / Ipsos διαπίστωσε ότι ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών αντιτίθεται στην πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, ενώ ακόμα και η υποστήριξη των Δημοκρατικών μειώνεται κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-UKRAINE PRESIDENTIAL PRESS SERV

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί