Αλγερινή ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 12χρονο κορίτσι από το Παρίσι: «Ένα στα δύο εγκλήματα γίνεται από αλλοδαπούς», vid

Η ΦΡΙΚΤΗ ιστορία που κάνει τον γύρο της Ευρώπης

Όπως σημειώνουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης:

15 Οκτωβρίου. Το πτώμα ενός 12χρονου κοριτσιού κρυμμένο σε ένα μεγάλο πλαστικό κουτί  ανακαλύπτεται  σε ένα πεζοδρόμιο στο ανατολικό τμήμα του Παρισιού. Το όνομα του θύματος ήταν Λόλα. Ήταν κόρη των επιτηρητών του κτιρίου όπου έγινε η δολοφονία.

Μάρτυρες, δακτυλικά αποτυπώματα και εικόνες από κάμερες παρακολούθησης οδηγούν γρήγορα την αστυνομία στη σύλληψη μιας γυναίκας. Το ομολόγησε, αλλά είπε ότι δεν είχε καμία απολύτως τύψη. Τα  στοιχεία  που έδωσε, όπως επιβεβαίωσε η νεκροψία, είναι ότι φίμωσε τη Λόλα με ταινία, την έγδυσε, την έδεσε σε μια καρέκλα, τη βίασε με αντικείμενα, της έκοψε μερικώς το λαιμό, έβαλε το αίμα σε ένα μπουκάλι και το ήπιε, κάπνισε ένα τσιγάρο. Μετά την αποκεφάλισε. Η γυναίκα μαχαίρωσε το πτώμα πολλές φορές πριν το βάλει σε ένα πλαστικό κουτί και το κατέβασε στο δρόμο.

Η γυναίκα, μια 24χρονη  Αλγερινή  ονόματι Dahbia B., ήρθε στη Γαλλία με φοιτητική βίζα αλλά δεν έφυγε, όταν αυτή έληξε το 2018. Είχε ήδη  συλληφθεί  από την αστυνομία τον Αύγουστο, είχε διαταχθεί να φύγει από την Γαλλία — και στη συνέχεια απελευθερώθηκε. Δεν έπρεπε εξαρχής να είναι στη Γαλλία. Αν είχε απελαθεί και αν η γαλλική αστυνομία και το υπουργείο δικαιοσύνης είχαν κάνει τη δουλειά τους, η Λόλα θα ήταν ακόμα μαζί μας.

«Ο ύποπτος αυτής της βάρβαρης πράξης δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο έδαφός μας»,  δήλωσε η  Μαρίν Λεπέν, ηγέτης του Κόμματος Εθνικού Ράλι. «Πάρα πολλά εγκλήματα και αδικήματα διαπράττονται από παράνομους μετανάστες τους οποίους δεν θέλαμε ή δεν μπορέσαμε να στείλουμε πίσω στα σπίτια τους. 1 στα 2 εγκλήματα στο Παρίσι διαπράττεται από κάποιον αλλοδαπό, ο οποίος είναι συχνά παράνομος».

«Πότε θα υπερασπιστούμε τα παιδιά μας από επιθέσεις που διαπράττονται από τους ίδιους ανθρώπους, πάντα σε βάρος των ίδιων ανθρώπων»,  ρώτησε ο  πρώην δημοσιογράφος Έρικ Ζεμούρ, πρόεδρος του Κόμματος Reconquest.

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί