Ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιεί την πρώτη του υπαίθρια συγκέντρωση την Τετάρτη μετά τον πυροβολισμό και την απόπειρα δολοφονία εναντίον του, αλλά θα εκφωνήσει την ομιλία του πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί, καθώς υπάρχει φόβος για νέα προσπάθεια απόπειρας, την ώρα που οι εξελίξεις στον πλανήτη βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού!!!
Ο Τραμπ αναμένεται να εκτοξεύσει «πυρά» κατά της Καμάλα Χάρις και να παρουσιάσει τα σχέδιά του για την εθνική ασφάλεια σε μια δεύτερη θητεία, αναφέροντας με πιθανή εκλογή της διεθνίστριας αντιπροέδρου στην προεδρία της χώρας θα οδηγήσει σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!
Αλλά η τοποθεσία είναι εξίσου σημαντική με τα λόγια του, καθώς ο Τραμπ προσπαθεί πλέον να δείξει ότι ένας επίδοξος δολοφόνος δεν μπορεί να βάλει τέλος στις υπαίθριες συγκεντρώσεις που είναι σήμα κατατεθέν του.
Μπροστά από το αναλόγιο τοποθετήθηκε βαλλιστικό γυαλί πάχους τριών ιντσών, ενώ άλλα τρία πάνελ προστατεύουν την πίσω πλευρά του.
Και το βάθρο και τα καθίσματα βρίσκονται προσεκτικά ανάμεσα σε κτίρια υπόστεγων και στοίβες εμπορευματοκιβωτίων!
Δείτε ΕΔΩ!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









