Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου μέσα στο στούντιο από εθνικιστή βουλευτή στην Τουρκία (vid)

Η εκπομπή διεκόπη, όμως ο καυγάς εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου, όχι μόνο από τον βουλευτή.

Χαμός σε στούντιο Τουρκικού καναλιού. Όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και στον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη Σελαχετίν Ντεμιρτάς, καθώς και στον αντικαθεστωτικό Οσμάν Καβαλά, τα αίματα άναψαν.

«Η αστυνομία και το κράτος μας ανήκουν», διακήρυξε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του μικρού Δημοκρατικού Κόμματος Κεμάλ Ενγκινχιούρτ και όταν ο δημοσιογράφος Λατίφ Σιμσέκ του είπε να μη λέει τέτοια πράγματα, ο εθνικιστής βουλευτής κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Η εκπομπή διεκόπη, όμως ο καυγάς εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου, όχι μόνο από τον βουλευτή, αλλά και από τον σωματοφύλακά του που μπήκε στο στούντιο και χτύπησε άγρια τον δημοσιογράφο, ο οποίος λιποθύμησε.

Μετά από διακοπή είκοσι λεπτών η εκπομπή συνεχίστηκε χωρίς εκείνον, με τη συντονίστρια και τη διοίκηση του σταθμού να αποδοκιμάζουν τη βία και να ζητούν συγγνώμη.

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή που σημειωτέον είναι πρώην στέλεχος των Γκρίζων Λύκων.

Ο εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκιση του σωματοφύλακα, όχι όμως του βουλευτή που καλύπτεται από ασυλία.

Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν διασπαστεί, με το ένα τμήμα να συνεργάζεται με τον πρόεδρο Ερντογάν και το άλλο να συμμαχεί με τους κεμαλιστές αντιπάλους του.

Το μικρό κόμμα στο οποίο ανήκει ο πρωταγωνιστής του ξυλοδαρμού στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στη συμμαχία εναντίον του Ερντογάν.

newspost/ scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί